Interpretare vis in care apare mobila

0
21768
Interpretare vis in care apare mobila

Interpretarea viselor in care apare mobila. Atunci cand visezi ca achizitionezi o mobila inseamna ca in realitate vei avea parte de noutati in planul familial. Trebuie sa consultati si simbolul cuvantului din care visati ca este facuta mobila. De exemplu, daca este facuta din lemn ori daca este facuta din metal, va avea diverse conotatii. De cele mai multe ori mobila din vis prevesteste numai lucruri bune, insa poate sa avertizeze si asupra faptului ca viata ta e grea momentan insa va veni o perioada lina de fericire si de soare.

Daca visezi insa ca iti cumperi mobila inseamna ca vei avea parte de foarte multe lipsuri, vei trai foarte modest, daca visezi ca pui mobila, o aduni in pachete, inseamna ca pui capat unei relatii frumoase, pe care o ai de multa vreme, daca visezi ca indrepti mobila inseamna ca muncesti cu greu insa esti platit pe masura, o mobila murdara inseamna ca nu esti decis pe deplin in ceea ce vrei sa faci, nu esti un om puternic, daca visezi ca stergi mobila de praf inseamna ca esti foarte energic si sanatos iar o mobila foarte veche inseamna ca vei avea parte de iubire statornica.

Se mai spune ca mobila din vis iti aduce unele sanse, o serie de avantaje in viata sociala cat si la locul de munca.

Daca visezi ca iti chimbi mobila sau ai deja una noua inseamna ca vei simti nevoia sa inveti mai mult, sa stii mai multe informati in viata, sa fii specialist intr-un anume mediu, vrei sa unosti toate detaliile unei probleme. Daca visezi mobila veche ce nu mai poate fi folosita inseamna ca vrei sa reiei o anumita activitate sau sa actualizezi ceva anume, te gandesti la trecut, vrei pur si simplu sa schimbi ceva in viata ta cu ceva ce faceai inainte, care oricum in prezent nu se mai practica.

Citește și:  Interpretare vis in care apare distanta

mobila

Daca visezi mobila foarte grea si masiva inseamna ca esti in pana de idei, ai foarte multe lacune, simti ca nu poti avansa, nu mai ai capacitatea de face ceva maret, esti atat de obosit incat capul tau nu mai face fata la ceea ce inseamna nou, ceva anume te jeneaza si te apasa.

Daca visezi mobila noua, de tip modern si foarte usor de carat inseamna ca esti maleabil, te adaptezi foarte repede la mediul inconjurator, te inveti repede cu oameni straini, esti sociabil, te integrezi in price mediu social si accepti orice circumstanta, totul iti vine usor de facut.

Atunci cand visezi ca ai o casa fara mobila sau o camera fara mobila inseamnna ca ai vise marete si teluri inalte insa nu ai mijloacele necesare de a le finaliza sau de a le pune in practica. Daca visezi o mobila noua sau schimbata inseamna ca vei face anumite modificati in ceea ce privesc relatiile intime, vrei sa stii ceva stabil si fix, nu te mai lasi condus de aparente.

Mobila veche din vis mai poate sugera si faptul ca nu mai vrei sa iti consumi energia pe anumite lucruri care nu iti sunt de folos, vrei sa te concentrezi asupra vietii tale si sa nu mai irosesti atata timp pentru cei din jur. Se mai spune ca mobila din vis inseamna si ca faptul ca vrei sa fii mai aproape de familie, vrei sa iti vezi de casa si sa intaresti mai multe legaturile cu cei dragi. Se mai spune ca atunci cand visezi ca iti cumperi mobila inseamna ca vei trai in modestie, vei avea multe lipsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.