Interpretare vis in care apare un binoclu

0
956
Interpretare vis in care apare un binoclu

Interpretarea viselor in care apare un binoclu. Daca visezi binoclu inseamna ca vei plati o dobanda mare pentru un credit foarte mic, iar atunci cand visezi ca vezi o cursa prin binoclu inseamna ca viitorul iti surade, vei avea parte de mult noroc iar daca folosesti binoclul ca sa ii spionezi pe ceilalti inseamna ca ti se vor aduce o serie de acuzatii false, insa in cele din urma totul se va rezolva.

Totodata binoclul din vis mai inseamna si ca ti se vor implini toate planurile chiar daca mai tarziu, iar daca privesti prin el inseamna ca partenerul de viata nu iti este fidel, e posibil sa aiba o aventura.

Binoclul mai poate reprezenta si o boala la ochi ori faptul ca ar trebui sa faceti un control la oftalmolog daca nu vedeti prea bine si atunci cand vezi pur si simplu un binoclu inseamna ca vei avea o revelatie asupra unei probleme, dar va trebui sa dai ceva in schimb, vei pierde niste bani pentru ceva.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un buzdugan

binoclu

Binoclul mai inseamna si aprofundare, faptul ca sunteti foarte atent la ceva anume, analizati in detaliu si sunteti foarte minutios iar din acest motiv aveti foarte mare putere de intelegere asupra unei situatii.

Cand visezi ca te uti prin binoclu mai poate insemna si faptul ca privesti catre viitor, in fata, ai planuri mari pentru tine.

Daca visezi ca te uiti prin binoclu la teatru inseamna ca vei intra in contact cu persoane foarte influente, iar daca folosesti binoclul pentru a spiona pe cineva inseamna ca trebuie sa te lupti cu gurile rele, cu cei care vor sa te defaimeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.