Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa – zodia Rac

0
99
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Rac anul 2013 se anunta a fi putin diferit fata de ceea ce au avut ei parte pana acum. Acest lucru este evidentiat mai ales de faptul ca Marte, Saturn si Pluto ii influenteaza pe nativi foarte mult, desi planetele cu pricina, cele trei mature si sobre astre, se pare ca se afla in stari de gratie, nu au tendinte rele sau negativiste cum au de regula, mai ales Pluto, duce mai degraba la cunoastere si la aprofundare de cunostinte si in nici un caz la pesimism si autodistrugere.

Nativii din zodia Rac vor avea in aceasta perioada parte de foarte multe beneficii daca stiu cum sa le ceara, cum sa mearga dupa ele, ori mai bine spus cum sa lupte pentru a le merita. Totusi e posibil ca in acest context, in care functioneaza planetele mentionate mai sus, nativii sa fie influentati sa cedeze la greu, deoarece racii nu prea fac fata la un stres major, ei nu sunt antrenati sa faca munci istovitoare sau sa lupte cu morile de vant precum ar face de pilda Scorpionii ca sa isi atinga scopul, ci dimpotriva vor da inapoi incet, fara ca nimeni sa ii observe si sa ii traga de maneca. Acest lucru se va simti mai ales in relatiile pe care Racii le au cu persoanele de sex opus.

In cuplu, daca se simt depasiti e posibil ca ei sa incheie un capitol. Astfel ca daca au o relatie mai veche plina de probleme, vor incerca sa puna punct oricarei situatii, preferand sa sufere o vreme si apoi sa mearga mai departe cu stoicism (unde se va vedea altfel si influenta lui Pluto), sa lupte pentru ei, insa nu inainte de a indeparta toate dificultatile. Pe la jumatatea anului, nativii din zodia Rac au parte de mai multa munca, Marte ii pune aici pe jar, deoarece ii antreneaza in anumite activitati care se pare ca le face chiar bine. La locul de munca, nativii din zodia Rac au parte de multe schimbari prielnice, in cariera se intrevad anumite deplasari, unele decizii luate independent de propria persoana, care le vor aduce multe beneficii atat financiare cat si spirituale.

Citește și:  Pluto in aspectul relational dintre oameni

Pentru acesti nativi ar fi foarte bine sa aiba grija insa si de sanatate, deoarece se vor simti coplesiti de volumul mare de munca, moralul lor este putin cam doborat, insa trebuie sa se gandeasca la roadele pe care le vor culege dupa incheierea perioadei de munca atroce, si mai exact in prima parte a lunii martie. Daca nu s-au vazut pana acum schimbari, fiti fara griji deoarece in curand vor interveni acolo unde nu va asteptati.

Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa - zodia Rac

Totusi trebuie tinut seama de faptul ca cele trei planete care influenteaza destinul nativilor din zodia Rac in urmatoarea perioada nu au miscari rapide sau radicale. Ele sunt cunoscute mai mult ca fiind luptatoare, perseverente si regeneratoare. Ceea ce inseamna ca e posibil in unele cazuri ca ceea ce ati muncit sau facut in anul precedent sa se simta ca si urmare abia acum sau poate chiar si mai tarziu.

Totusi schimbarile adevarate care se vor ivi vor avea loc din cauza lui Pluto, insa acestea nu sunt benefice, acestea se refera mai mult la renuntare si la inceperea unei noi activitati, mai bine spus la reinventare, deoarece Racii isi dau seamna ca asa nu se mai poate si iau o decizie o data pentru totdeauna. Trebuie sa fie insa cu bagare de seama, sa fie foarte atenti la ce renunta, deoarece tinand seama de latura lor sensibila si afectiva e posibil sa regrete mai tarziu si sa fie cu adevarat doborati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.