Interpretare vis in care apar cartofi

0
82545
Interpretare vis in care apar cartofi

Interpretarea viselor in care apar cartofiAtunci cand visezi cartofi inseamna ca vei avea parte de necaz si de boala, dar interpretarea difera in functie de foarte multe alte simboluri care apar.

Insa daca visezi bulbi comestibili, care cresc sub pamant, poate inseamna si ca ceva anume iti va intari caracterul, vei primi ajutor, avand in vedere ca sufletul tau poate fi considerat pamantul iar cartoful este ceea ce se naste in el si din el.

Cartofi

Totodata se mai spune ca orice vis cu cartofi este unul bun si prevesteste mult noroc si bani, cat si succes in toate problemele personale. Conteaza foarte mult si starea pe care o aveti in timp ce va apar cartofi in vis, senzatia pe care prezenta acestora o produce subconstientului.

Cartofii mai pot simboliza si o avertizare asupra faptului ca trebuie sa te dedici mai mult familiei si caminului in general, sa fii mai casnic si mai grijuliu cu cei dragi, insa daca visezi ca culegi cartofi inseamna ca vei primi o vizita, care te va bucura foarte tare. In cazul in care visezi ca achizitionezi cartofi inseamna ca vei reusi sa arati lumii ce vrei cu adevarat, care sunt scopurile tale, te faci perceput de cei din jur, nu esti deloc echivoc.

In cazul in care visezi ca curati cartofi inseamna ca vei reusi sa treci peste toate obstacolele din viata, vei depasi necazurile si ai parte de un viitor luminos. Atunci cand visezi ca ai multi cartofi inseamna ca te vei imbolnavi si vei avea si cateva mici necazuri iar daca visezi ca fierbi cartofi inseamna ca te va vizita o persoana pe care nu prea o agreezi, a carei prezenta nu-ti face bine.

Cartofii fierti din vis reprezinta faptul ca e posibil sa dezamagesti un apropiat, iar cartofii in sac inseamna ca vei reusi sa te redresezi din punct de vedere financiar, vei reusi sa castigi chiar bani in plus, la care nici nu te asteptai. In cazul in care visezi un cartof foarte mare se spune ca e posibil sa ti se maresca salariul la locul de munca sau sa primesti un bonus in bani iar daca visezi ca mananci cartofi inseamna ca vei avea o perioada mai urata in care nu te vei simti tocmai bine.

Cartofii foarte mici din vis reprezinta faptul ca te asteapta clipe rusinoase, vei avea multe lipsuri si poate chiar vei fi sarac o vreme.

In momentul in care visezi foarte multi cartofi care sunt ai tai inseamna ca vei avea bani multi, nu-ti va lipsi nimic in viata, iar cartofii de pe camp din vis reprezinta o armonie interioara, pace si impacare cu sine si cu cei din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apar jeleuri

Daca visezi ca faci sau mananci piure de cartofi inseamna ca vei primi ajutorul unei persoane apropiate iar atunci cand visezi ca mananci sau faci cartofi prajiti inseamna ca cineva te barfeste, iti vrea raul, iar tu pur si simplu nu-ti poti da seama de ce.

In cazul in care visezi ca recoltezi cartofi inseamna ca ai parte de o activitate mai grea, care te solicita, insa vei avea si mult de castigat de pe urma ei. Un sac cu cartofi inseamna ca vei comite multe indiscretii mai ales de natura sexuala, ceea ce te va pune intr-o lumina proasta.

Atunci cand visezi ca sapi dupa cartofi inseamna ca vei depune mult efort pentru a realiza ceva si nimeni nu-ti va recunoaste meritul, nu vei fi rasplatit deloc. O supa de cartofi inseamna ca vei avea probleme mici de sanatate in viitorul apropiat iar cartofii stricati din vis reprezinta faptul ca te vei imbolnavi sau vei avea un mare necaz.

cartof

Din punct de vedere sexual, cartofii din vis, mai ales cand apar unei femei, reprezinta faptul ca aceasta are o mare energie sexuala, va putea sa dea nastere unor copii frumosi si sanatosi, ori se poate rezuma si la faptul ca persoana in cauza da dovada de energie spirituala, de creativitatea, are o imaginatie bogata pe care o foloseste in scopuri prolifice, are mereu grija de cei din jur si ii place sa ajute.

Cartofii din vis mai sugereaza deasemenea si faptul ca esti o persoana orginala, poate chiar un geniu creativ, excentric, ceea ce te va ajuta in viata de zi cu zi.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi cartofi mult, este cel mai bine sa inceric sa nu te implici in activitatile altora, sa nu iti feri ajutorul deoarece e posibil ca mai mult sa le faci rau, sa ii tii pe loc sau sa ii incurci. Chiar daca o faci din bunatate, cel mai bine iti vezi de treburile tale si te axezi pe propria persoana. Ofera-ti ajutorul numai daca ti se cere si daca te crezi in masura sa ajuti, pentru ca in caz conrar e posibil sa faci numai rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.