Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Sagetator

0
119
zodia Sagetator

Nativii din zodia Sagetator sunt firi foarte independente, iar compatibilitatea lor poate sa depinda in cele mai multe cazuri de scopul pe care si-l fixeaza in viata, cat si de nevoile pe care le au. Ei se caracterizeaza printr-o reuniune inflacarata cu sinele, insa se arata lumii adesea ca si cand ar fi o mandra podoaba, chiar daca adesea o fac pentru ca sunt in realitate timizi si nu stiu cum sa se apropie de oameni.

Sagetatorii se vor intelege foarte bine pe toate planurile cu nativii din zodia Leu, cat si cu cei din zodia Berbec, cele trei zodii avand in comun elementul definitoriu si anume focul. Acestia beneficiaza impreuna de o incredere foarte mare in evolutia de sine, de capitalizarea indemanarii si putere de decizie. Indiferent in ce scop se vor uni aceste zodii ele vor avea in cele din urma toate telurile atinse, insa mijloacele pe care le abordeaza par sa fie mai putin interesante sau cel putin abstracte.

Compatibilitatile zodie

Compatibilitatea general redusa a nativilor din zodia Sagetator este cu cei din zodia Pesti, Fecioara si Gemeni, insa pe unele planuri acestia vor putea face o echipa darza si greu de clintit. Este vorba despre planul profesional pe care nativii din zodia Sagetator il completeaza perfect cu nativii din zodia Fecioara, ei sunt foarte compatibili in ceea ce priveste locul de munca, isi dau interesul la fel de mult pentru calitatea muncii, ambele zodii reusesc sa isi cristalizeze scopul cat si vointa prin intermediul experientei.

Iar daca pe plan general nu sunt atat de compatibili cu nativii din zodia Pesti, focosii Sagetatori au o compatibilitate excelenta pe plan emotional cu acestia tocmai pentru ca ei retraiesc sau traiesc incontinuu o chemare asupra deliciului dragostei si cine mai bun decat un Peste care sa ofere din aceste fructe dulci ale pasiunii?! Cele doua zodii mai au in comun si ghidarea interioara catre intreaga lor crestere. Cu nativii din zodia Capricorn, cei din zodia Sagetator par sa se inteleaga de minune pe plan economic.

Citește și:  Astrologie medicala - o cale de a ne cunoaste mai bine si de a ne proteja sanatatea

Ei stiu cum sa faca bani si pe ce anume sa ii cheltuie, stiu cum sa se exteriorizeze de impulsuri interioare si cum sa isi domine sau chiar schimbe propria soarta. Compatibilitatea foarte buna pentru casnicie sau relatii parteneriale a nativilor din zodia Sagetator este cu zodia Gemeni, cele doua zodii avand impreuna un noroc extrem, se bucura de dezvoltarea constiintei de la modul abstract la modul concret, in plus beneficiaza de stapanirea cresterii. O compatibilitate foarte buna pentru proiecte ce tin de imaginatie si de creativitate a nativilor din zodia Sagetator este cu cei din zodia Berbec, ambele zodii avand motivatia cat si determinismul necesar indeplinirii viselor, ei vor reusi sa concretizeze, sa materializeze impreuna orice proiect artistic.

Sagetator

Alaturi de nativii din zodia Scorpion si Leu, cei din zodia Sagetator se vor simti foarte bine din punct de vedere spiritual. Relatia Scorpion – Sagetator va functiona foarte bine pe acest plan mai ales pentru ca ambele zodii sunt capabile de detasare fata de realitate, au o exprimare de sine nemasurata si necontenita, beneficiaza de o coordonare ferma si de o straduinta persistenta. Cat despre cuplul Leu – Sagetator, se poate spune la fel, ca au parte de darzenie, ei isi cunosc formele concrete ale idealurilor, stiu sa sacrifice prezentul pentru viitor cat si sa faca eforturi spectaculoase pentru a ajunge la realizari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.