Interpretare vis in care apare pom

0
3009
Interpretare vis in care apare pom

Interpretarea viselor in care apare pom. Daca visezi un pom inverzit inseamna ca vei avea parte de foarte multe bucurii, vei avea clipe frumoase si multe castiguri iar daca visezi un pom vested inseamna ca vei avea o stare de apatie, vei fi negativist.

Daca visezi ca ai un pom de Craciun inseamna ca vei avea multa bucurie in casa, nu va va lipsi nimic, veti avea multa feiricire, daca visezi un pom in livada inseamna ca vei reusi sa faci mai multi bani iar daca visezi ca ai un pom inverzit in gradina ta inseamna ca cineva te tradeaza insa in final vei avea multa fericire.

Daca visezi un pom cu lamai inseamna ca vei avea parte de o atitudine urata, vei vrea sa faci rau cuiva iar daca visezi un pom lovit de traznet inseamna ca trebuie sa te increzi in viitorul tau deoarece nu vei mai avea necazuri deloc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o vaza

copac

Daca visezi ca ai masline in pom inseamna ca vei avea parte de foarte mult noroc, vei castiga bani multi, daca visezi muguri de pom inseamna ca esti un om senin si vei avea multe de castigat de pe urma caracterului tau, daca visezi ca te uiti la un pom care arde inseamna ca vei avea multe ganduri urate.

Un pom uscat in vis reprezinta faptul ca o persoana cunoscuta de tine te mine, daca visezi ca ai un om care nu rodeste niciodata inseamna ca vei pierde multi bani iar pomul de Craciun mai prevesteste si faptul ca iti vei implini toate visele.

Daca visezi pomi roditori inseamna ca vei avea ocazia sa iti dovedesti fortele, vei fi in centrul atentiei, sefii te vor aprecia la locul de munca mult mai mult si nimic nu iti va mai lipsi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.