Interpretare vis in care daruiesti un buchet de flori sau primesti unul

0
12097
Interpretare vis in care daruiesti un buchet de flori sau primesti unul

Interpretarea viselor in care daruiesti un buchet de flori sau primesti unul se refera in general la bunatate, la tandrete, la lucrurile pline de viata, de voiciune si gingasie.

A visa ca primesti un buchet de flori inseamna ca dorintele ti se vor implini, respectiv tu vei indeplini dorintele cuiva daca in vis dai tu un buchet de flori cuiva sau, se mai spune in alte cazuri ca iti dai norocul in dragoste sau in altceva.

Semnificatiile sunt foarte multe cele care implica buchete de flori oferite sau primite, de exemplu buchetele de flori rosii fac trimitere directa la pasiunea dragostei, de primesti un buchet de flori rosii atunci se spune ca iti vei umple viata de romantism si fericire in dragoste, daca il dai tu atunci s-ar putea sa iti pierzi aceasta pasiune pentru cineva.

Daca visezi ca primesti un buchet de flori galbene atunci in realitate este foarte posibil sa iti gasesti implinirea in ceva, o sa fii satisfacut pe deplin intr-o cauza materiala, sau, in alte circumstante, asemenea scena prevesteste o mare bucurie, o bucurie mai mult spirituala decat carnala.

Visand ca dai tu cuiva un asemenea buchet de flori galbene frumoase se poate ca sa renunti la virtuozitatea spirituala in favoarea unor treburi mai lumesti, ori s-ar mai putea intampla sa ignori invatamintele cuiva.

Daca dai buchetul respectiv unui om  sau unei femei mai in varsta atunci o sa renunti la niste invataturi foarte profunde, nu o sa asculti sfaturile pline de intelepciune ale unora cu mare experienta de viata.

Citește și:  Zodiacul floral

Daca visezi ca ai un buchet de flori albe pe care l-ai primit atunci simbolizeaza multa liniste sufleteasca pe care o sa o ai in urma discutiei cu cineva, depinde de la cine primesti florile si daca recunosti acea persoana, in general anunta liniste in suflet, bucurie sufleteasca, mari realizari, depasirea unor obstacole dificile, iar daca visezi ca dai tu un asemenea buchet este un semn ca toate acele atribute frumoase ti se vor risipi, o sa urmeze o perioada de neliniste si incrancenare, probabil chiar si niste greutati materiale, insa in primul rand ceea ce va fi mai pregnant o sa fie lipsa bucuriei si incrancenarea, lipsa gandirii si a luciditatii.

Dintr-un alt unghi s-ar putea spune despre ipostaza aceasta ca semnifica producerea acestor sentimente cuiva, depinde cui dai buchetul. Daca dai asemenea buchet de flori albe frumoase unei prietene sau prieten atunci ori o sa ai o mare dezamagire de la acea persoana ori ii vei face tu o mare bucurie sufleteasca.

Visul in care primesti un buchet de flori portocalii poate sa ilustreze situatii norocoase, multa sansa in relatiile cu ceilalti, o sa fii apreciat(a), o sa cresti in ochii cuiva, mai reflecta bunastare si armonie, dand un asemenea buchet ilustreaza faptul ca o sa iti dai norocul, renunti la ceva drag tie in favoarea altei persoane sau, in alte interpretari, s-ar putea spune ca o sa produci o mare bucurie cuiva, esti o persoana de incredere pentru cineva care si-a gasit echilibrul si armonia interioara in prietenia cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.