Interpretare vis in care apare pluta/ a pluti/ plutire/ plutind

0
1594
Interpretare vis in care apare pluta a pluti plutire plutind

Interpretarea viselor in care apare pluta/ a pluti/ plutire/ plutind. Daca visezi pluta inseamna ca o persoana pe care nu o cunosti te va ajuta intr-o anume afacere iar daca vsiezi ca tii pluta in mana inseamna ca vei rezolva toate greutatile din viata ta.

Daca visezi ca plutesti cu parasuta inseamna ca treci printr-o perioada senina, nimic nu te apasa, te simti bine iar daca visezi ca pluteste o corabie pe apa inseamna ca vei intra in posesia unor informatii noi care te bucura.

Daca visezi ca o gasca pluteste pe apa inseamna ca vei depune mult efort pentru a face ceva insa nu vei fi rasplatit pe masura.

Daca visezi ca plutestc multe pene in fata ta inseamna ca vei trai o dragoste frumoasa, daca visezi ca plutesc pene de gasca inseamna ca vei avea parte de desfatare sexuala, destinul iti este favorabil, ai multa fericire si noroc in toate, daca visezi ca o lebada pluteste gratios pe apa inseamna ca ai multe framatari in suflet, insa vei castiga ceva insemnat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cazan

Daca visezi o luntre care pluteste pe apa inseamna ca vei avea placeri minore. Daca visezi ca tu esti cel care pluteste pe apa inseamna ca vei avea parte de foarte mult noroc, cei castiga multi bani in curand insa trebuie sa ai grija deoarece nu va dura prea mult fericirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.