Interpretare vis in care apare un cuib

0
6557
Interpretare vis in care apare un cuib

Interpretarea viselor in care apare un cuib. Atunci cand in vis gasiti un cuib de pasari care este locuit inseamna ca veti avea poate o viata de familie fericita si va puteti face propriul camin. Cuibul gol din vis reprezinta contrariul, deci singuratatea, iar un cuib distrus inseamna ca e posibil ca o persoana draga sa va intoarca spatele exact cand nu va asteptati.

Daca in schimb tu esti cel care distruge un cuib in vis inseamna ca in realitate incerci sa dai la o parte toate conventiile si cliseele din viata si sa va dezlipiti de anturajul pe care l-ati frecventat pana la acel moment dat.

Puteti consulta si simbolul cuvantului „pasare” pentru o intelegere mai potrivita. Atunci cand visati ca descoperiti un cuib de pasari insemana ca veti castiga iar un cuib gol reprezinta paguba mare. Un cuib cu pui mai inseamna si ca iti vor aparea bube pe corp iar un cuib de barza inseamna ca vei avea dispute in casa.

Cand visezi un cuib cu oua inseamna ca vei avea parte de o bucurie foarte mare iar daca visezi ca ai un cuib de viespi inseamna ca vei avea o foarte mare pierdere, pe care o vei regreta enorm.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o closca

cuib

Atunci cand visezi ca dai jos un cuib dintr-un copac inseamna ca va trebui sa iti faci bagajele pentru o calatorie iar daca visezi ca te uiti la un cuib de turturele inseamna ca vei castiga niste bani la care nu te astepti.

Un cuib de vrabiute inseamna ca vei castiga foarte multe, atunci cand viseiz ca intr-un cuib stau parintii tai sau o persoana de sex opus inseamna ca vei avea parte de veselie iar daca visezi ca ai un cuib fara pui inseamna ca vei avea parte de izolare si de ghinion.

Daca visezi ca cineva fura dintr-un cuib de pasari inseamna ca esti inselat in dragoste, un cuib plin de randunele sau cu pui de randunica inseamna ca te vei bucura de viata deoarece nu vei avea nici un necaz, un cuib distrus foarte tare inseamna ca ai parte de ura si de ipocrizie in familie.

Daca visezi o singur vrabiuta in cuib inseamna ca vrei sa fii protejat, sa fii ajutat de cineva. Daca visezi ca descoperi un cuib inseamna ca vei avea parte numai de bine in general, visul fiind unul de bun augur, insa negativ atunci cand cuibul este gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.