Luna in relatie cu Jupiter

0
232
Luna in relatie cu Jupiter

Luna in conjunctie cu Jupiter face viata nativilor deosebit de norocoasa, mai ales pentru ca Jupiter in originile sale este o planeta deosebit de norocoasa, are insa si cateva dificultati in spate. In general insa indivizii nascuti sub acest semn astral vor avea in viata multa pace, liniste, armonie alaturi de cei dragi, la locul de munca si in societate. Dificultatile de care vorbeam anterior totusi vor fi depasite cu brio, avand in vedere ca mintea nativului este inzestrata cu o asa putere de clarificare a tuturor aspectelor, incat e imposibil sa nu faca fata greutatilor vietii .

Tot din acest context astral reiese si faptul ca indivizii vor avea o serie de calitati de sociabilitate deosebite, chiar daca acestea sunt active sau sunt latente, ideea este ca cea care ghideaza este speranta si demnitatea care vin odata cu puterea. Astfel si la locul de munca, chiar daca nu se iveste din prima clipa, peste putin timp va aparea si o pozitie de conducere, deoarece atrage cu sine recunoastere acest nativ, intervine mult succes si pe plan personal, iar toate acestea se datoreaza unei bune dispozitii cu care nativul isi incepe viata, atragand dupa el si o serie de prieteni mai puternici care il sustin.

Luna in opozitie cu Jupiter, din pacate, nu este un context tocmai favorabil, mai ales pentru faptul ca Jupiter in aceasta pozitie nu poate oferi tot ceea ce ar putea in mod normal. Nu-si mai poate exercita inflenta benefica si nativul are tendinte de risipitor, va cheltui foarte mult datorita extravagantei si neglijentei sale, va avea pierderi financiare si va obtine foarte greu castigurile pe care si le-ar dori.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva din familie (mama, tata, frate) plange

Jupiter

Indivizii nascuti sub acest insemn astral ar trebui sa fie foarte precauti in afacerile pe care le au si sa nu dea prea multa crezare, mai ales celor cu care au interactionat pentru prima data, deoarece ei constituie un pericol iminent. Asta nu inseamna ca trebuie sa evite parteneriatele, ci doar ca cel mai indicat pentru ei este sa lamureasca toate aspectele din momentul semnarii contractelor sau a altor incheieri de tranzactii.

Luna in trigon cu Jupiter este probabil, daca nu cel mai favorabil aspect din toate astrogramele, macar unul dintre cele mai grozave. Aduce multa prosperitate in viata, zideste avansarea sociala, da o vitalitate de amploare, totul devine fertil in jurul nativilor, corpul si mintea se pot bucura de orice, cinstea este la mare pret in aceasta ecuatie si in plus nativii vor fi mereu progresivi si intuitivi. Datorita caracterului lor optimist vor atrage numai prieteni buni, familia ii va bucura, ii va incuraja mereu si ii va sustine si, in plus, vor gasi parteneri de viata cinstiti si onesti care sa le fie la bine si la greu alaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.