Interpretare vis în care plantezi un pom în curte sau un copac în pădure

0
11866
Interpretare vis in care plantezi un pom in curte sau un copac in padure

Interpretarea viselor în care plantezi un pom în curte sau un copac în pădure privește planul relațional al persoanei care visează. Visul se referă la relații rodnice și plăcute sau afaceri paguboase și sentimente contradictorii trăite alături de cineva.

Dacă visezi că plantezi un pom în curtea casei tale, înseamnă că te străduiești să îmbunătățești calitatea unei relații pe care o ai cu o persoană apropiată sau cu cineva din familie.

În cazul în care îți visezi curtea destul de ordonată, este un semn că ești responsabil de calitatea vieții din familie, vrei să faci mai mult și mai bine, îți pasă ca toată lumea să fie mulțumită.

plantare pom

Dacă te visezi plantând un măr, atunci exprimă dorințele tale ascunse de a avea o viață mult mai luxoasă decât cea pe care o ai în prezent.

Dacă te visezi plantând un cireș, atunci viața amoroasă nu te satisface pe deplin și ai dori să-ți faci noi prietenii în acest sens.

Se poate ca în vis să plantezi în curte un cais; în această situație, fiind un semn că în viața reală simți nevoia de a te afla mereu în preajma persoanelor deosebite și a celor care au noroc.

În același timp, s-ar putea să visezi că plantezi un prun, ceea ce sugerează că în realitate ai nevoie de multă liniște sufletească. S-ar putea ca în prezent să ai o activitate agitată în familie sau profesională, lucru care te deranjează profund.

Dacă visezi că ești în pădure și plantezi un copac, atunci este foarte posibil să simți nevoia de protecție din partea cuiva, te simți vulnerabil față de cineva sau ceva. Visul în care plantezi un stejar denotă nesiguranță în cadrul familiei; este posibil ca în viața reală să te simți stingher și neglijat(ă) de soție(soț).

În același timp, a planta în pădure un copac mai semnifică și o situație de defensivă în fața greutăților vieții. Este foarte posibil să faci față cu greu unor situații mai complicate și este nevoie să dai dovadă de mai multă hotărâre, de mai multă statornicie în hotărârile pe care le iei în casă și la locul de muncă.

Citește și:  Interpretare vis in care se rastoarna un copac peste masina ta

Pădurea poate semnifica societatea cu toate aspectele ei negative, așadar visând că plantezi un copac poate să însemne și necesitatea de a avea prieteni devotați care să te sprijine, ai nevoie de aliați onești care să-ți fie alături într-o afacere sau altă activitate.

plantare pomi

Dacă pădurea în care plantezi copacul este desfrunzită sau veștejită, atunci s-ar putea ca în viața reală să te simți cam slăbit, poate denota și o boală de care vrei să scapi, simbolizează faptul că îți dorești să ai o sănătate puternică.

Mesteacăn, dacă plantezi în vis într-o pădure, înseamnă că nu ești prea mulțumit(ă) de relațiile tale; este posibil să ai dezamăgiri din partea cunoștințelor apropiate, nu îți place să fii abandonat(ă) de prieteni când ai mai mare nevoie de ei.

Dacă pădurea este verde și frumoasă, iar tu plantezi un copac, este un semn că în viața reală îți dorești să fii apreciat(ă) și eventual promovat(ă) într-un post superior.

Din punct de vedere psihologic, visul de a planta un pom poate fi legat de ideea de investiție emoțională și de a da viață unor noi proiecte sau relații. Este o reprezentare simbolică a faptului că ești pregătit să investești timp și energie în ceva ce va crește și se va dezvolta odată cu tine.

Un alt aspect interesant de luat în considerare este ciclul de viață al pomului pe care îl plantezi în vis. Dacă pomul crește rapid, ar putea sugera că lucrurile vor evolua într-un ritm accelerat, în timp ce un pom care moare sau se usucă poate fi un semn de atenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.