Interpretare vis in care plantezi un pom in curte sau un copac in padure

0
11688
Interpretare vis in care plantezi un pom in curte sau un copac in padure

Interpretarea viselor in care plantezi un pom in curte sau un copac in padure priveste planul relational al persoanei care viseaza. Visul se refera la relatii rodnice si placute ori afaceri paguboase si sentimente contradictorii avute alaturi de cineva.

Daca visezi ca plantezi un pom in curtea casei tale inseamna ca te straduiesti sa imbunatatesti calitatea unei relatii pe care o ai cu o persoana apropiata sau cu cineva din familie.

In cazul in care iti visezi curtea cat de cat ordonata este un semn ca esti raspunzator de calitatea vietii din familie, vrei sa faci mai mult si mai bine, iti dai interesul ca toata lumea sa fie multumita.

Daca te visezi plantand un mar atunci exprima dorintele tale ascunse de a avea o viata mult mai luxoasa decat cea pe care o ai in prezent. Daca te visezi plantand un cires atunci viata amoroasa nu te satisface pe deplin si ai dori sa iti faci noi prietenii in acest sens.

Se poate ca in vis sa plantezi in curte un cais, in aceasta situatie fiind un semn ca in viata reala simti nevoia de a te afla mereu in preajma persoanelor deosebite si a celor care au noroc.

plantezi copaci

In acelasi timp s-ar putea sa visezi ca plantezi un prun ceea ce sugereaza ca in realitate ai nevoie de multa liniste sufleteasca. S-ar putea ca in prezent sa ai o activitate agitata de familie sau profesionala, lucru care te deranjeaza profund.

Daca visezi ca esti in padure si plantezi un copac atunci este foarte posibil sa simti nevoia de protectie din partea cuiva, te simti vulnerabil fata de cineva sau ceva. Visul in care plantezi un stejar denota nesiguranta in cadrul famuliei, este posibil ca in viata reala sa te simti stingher si nebagat(a) in seama de sotie(sot).

Citește și:  Interpretare vis în care vezi marea sau apa mării

In acelasi timp a planta in padure un copac mai semnifica si o situatie de defensiva in fata greutatilor vietii. Este foarte posibil ca in realitate sa faci fata cu greu unor situatii mai complicate si este nevoie sa dai dovada de mai multa hotarare, de mai multa statornicie in hotararile pe care le iei in casa si la locul de munca.

Padurea poate semnifica societatea cu toate aspectele ei negative asadar visand ca plantezi un copac poate sa insemne si necesitatea de avea prieteni devotati care sa te sprijine, ai nevoie de aliati onesti care sa iti fie alaturi intr-o afacere sau alta activitate.

Daca padurea in care plantezi copacul este desfrunzita sau vesteda atunci s-ar putea ca in viata reala sa te simti cam slabit, poate sa denote si o boala de care vrei sa scapi, simbolizeaza faptul ca iti doresti sanatate puternica.

Mesteacan daca plantezi in vis intr-o padure inseamna ca nu esti prea multumit de relatiile tale, este posibil sa ai deceptii din partea cunostintelor apropiate, nu iti place sa fii abandonat de prieteni cand ai mai mare nevoie de ei. Daca padurea este verde si frumoasa iar tu plantezi un copac este un semn ca in viata reala iti doresti sa fii apreciat si eventual promovat intr-un post superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.