Interpretare vis in care apare un capitan

0
657
Interpretare vis in care apare un capitan

Interpretarea viselor in care apare un capitan. Atunci cand visezi un capitan inseamna ca trebuie sa ai foarte mare grija la locul de munca, deoarece e posibil sa intri in dispute cu sefii tai, trebuie sa iti faci toate treburile bine ca sa nu ti se atraga atentia, sa nu primesti reprosuri.

Atunci cand visezi ca esti capitanul unei armate sau al unui vas inseamna ca vei avea parte de unele castiguri financiare, insa daca un capitan apare in visul unei femei inseamna ca aceasta trebuie sa aiba grija cu prietenii pe care si i-a facut recent deoarece e posibil sa nu ii fie tocmai sinceri.

Pe langa acestea simbolul visului in care apare un capitan se mai concretizeaza si prin crestere in grad, promovare la locul de munca ori pur si simplu primirea unei pozitii mai bune in societate.

capitan

Totodata e posibil ca acest capitan din vis sa fie chiar seful tau de la locul de munca, omul care iti da ordine sau cel care iti controleaza viata in realitate, fiind si sotia ta, sotul tau, un coleg sau un prieten.

In cazul in care visezi un capitan mai inseamna si ca ai luat-o pe drumuri total greite, motiv pentru care acum este momentul sa revii, sa te refaci si sa lasi superficialitatea la o parte. Trebuie sa incercati sa respectati tot ceea ce vi se ordona, mai ales la locul de munca si sa respectati si persoana de decizie din familie, indiferent cine ar fi aceasta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cazan

Pe de alta parte, atunci cand visezi ca tu esti capitanul unei echipe inseamna ca vei reusi sa iti indeplineti cele mai frumoase idealuri, iti vei atinge cele mai placute scopuri, incercand sa ii ajuti si pe cei din jurul tau. Este un lucru bun sa te simti sef peste altii insa nu uita niciodata ca trebuie sa incerci si sa fii empatic, nu abuza de puterea ta.

Pe de alta parte, daca esti capitan in vis, mai inseamna si ca trebuie sa incerci in realitate sa te controlezi, sa iti stapanesti toate pornirile, mai ales daca esti constient ca acestea ii pot rani ep cei din jur, nu face exces de zel, deoarece e posibil ca tu sa fii cel care sufera in cele din urma. Incearca deasemenea sa elimini si toate lucrurile care te supara in mod obsesiv, pentru a-ti face o viata mai placuta si mai usoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.