Interpretare vis in care te intalnesti cu mama sau tata

0
3570
Interpretare vis in care te intalnesti cu mama sau tata

Interpretarea viselor in care te intalnesti cu mama sau tata se refera la nevoia de a avea o viata linistita si armonioasa, nevoia de siguranta si certitudine.

Daca visezi ca te intalnesti intamplator cu mama ta atunci esti prea agitat(a) in ultima vreme, visul este un semn de linistire sufleteasca, ai nevoie de o companie placuta, de o mangaiere, iti lipseste cineva.

mama si fica

Daca in realitate mama ta este moarta si visezi ca te intalnesti cu ea atunci in unele cazuri anunta tristete sau melancolie iar in alte imprejurari ar putea sa anunte un trai fericit, noroc la casnicie, afaceri bune, prosperitate, liniste sufleteasca, armonie in familie, relatii bune cu ceilalti.

Daca visezi ca te intalnesti cu mama ta atunci este o aluzie la grija pe care trebuie sa o porti cuiva sau faptul ca tu ai avea nevoie de grija cuiva, cineva ar trebui sa se ocupe putin de tine.

Daca visezi ca te intalnesti cu mama ta atunci s-ar putea ca in realitate sa fie nevoie sa acorzi mult mai multa atentie cuiva sau unui aspect, trebuie sa te concentrezi cu mare grija la ceva, adapost, confort, protectie, ghidare, ai unele mici dificultati in a-ti accesa latura feminina, lene, semn bun.

Daca iti apare in vis mama este un semn de fericire, o sa primesti vesti bune, o sa depasesti greutatile cu care te confrunti in prezent, o sa dai dovada de intelepciune in negocierile pe care o sa le ai cu cineva in curand, o sa ai o stare de bine, o sa te impaci cu cineva, rezultate promitatoare in orice intreprindere personala o vei initia, prosperitate, succes, fericire.

Citește și:  Interpretare vis in care apare venin

Visul in care te intalnesti cu mama ta si porti o conversatie ar putea sa exprime o rezolvare a unei probleme curente cu care iti bati capul, vesti mult asteptate, maritis avantajos pentru o fata.

tata si fiu

Visul in care te intalnesti cu tata este un semn de mici probleme la orizont peste care vei trece insa, mici obstacole, situatii avantajoase alteori de care trebuie sa profiti, ai nevoie de suportul cuiva, ai nevoie de hotarare si luciditate in luarea unei decizii, o asigurare in plus ca ai prieteni buni care iti sunt alaturi la orice, profit in curand, intelepciune, putere, te bazezi pe altii, trebuie sa ai prudenta maxima in ceea ce vrei sa faci, prudenta intr-o afacere sau intr-o alta activitate.

Visul in care te intalnesti cu tatal tu semnifica o autoritate de care o sa te lovesti in scurt timp intr-o anume imprejurare, impunerea unor reguli pe care trebuie sa le respecti, trebuie sa iti intaresti increderea in tine sau in ceea ce faci, momentan duci o lipsa acuta de incredere.

Alteori visul in care iti vezi tatal exprima o lipsa de afectiune sau de apropiere sufleteasca fata de el, esti neglijent(a) fata de cineva vis a vis de care ar trebui sa dai dovada de mai multa intelegere, nu esti organizat(a) in activitatea ta, o sa iti apara probleme daca nu incepi sa iti organizezi viata, o sa ai o satisfactie din munca ta, o sa avansezi in cariera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.