Interpretare vis in care apare o punte

0
3040
Interpretare vis in care apare o punte

Interpretarea viselor in care apare o punte se poate face atat tinand seama de locul in care duce acea punte cat si de pozitia ta fata de ea. De regula puntea reprezinta trecerea de la o etapa la alta, o trecere mai mult sau mai putin simbolica, tinand seama de faptul ca pornesti dintr-un punct anume si ajungi in altul.

Astfel vom enumera exemplele urmatoare: daca visezi ca treci pe o punte singur iar puntea este rupta sau stricata inseamna ca te asteapta o perioada foarte grea in viata, acest lucru simbolizand faptul ca ai plecat la drum in viata iar acest drum nu va fi deloc simplu, el va fi plin de incercari, de peripetii.

In acest context, desigur este valabil faptul ca daca reusesti sa treci puntea in vis inseamna ca vei triumfa si in viata, iar daca nu reusesti sa o treci inseamna ca te vei lasa batut.

Daca visezi ca te intorci din drum inseamna ca vei avea dificultati in ceea ce priveste taria ta de caracter, vei chestiona non stop deciziile pe care le iei, vei fi mereu pus pe ganduri mai ales pentru ca esti genul de persoana care renunta usor sau se convinge singura ca nu poate sa reuseasca sa duca la bun final ce a inceput.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o potcoava

punte

Daca visezi ca treci alaturi de mai multi oameni o punte inseamna ca in drumul pe care ti l-ai ales in viata vei fi inconjurat de prieteni, nu vei pasi singur in nici caz, nici la greu i nici in situatii frumoase.

Daca visezi ca treci puntea singur desigur inseamna ca va trebui sa te infrunti singur cu ceea ce vei gasi in drumul vietii tale, nu vei primi sprijin si nici nu vei avea cui sa iti spui bucuria.

Daca visezi ca mergi pe o punte si la capatul ei te asteapta cineva e posibil sa faci si un drum lung, o calatorie peste hotare la finalul careia cineva te asteapta cu drag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.