Interpretare vis in care apare un cristal

0
5639
Interpretare vis in care apare un cristal

Interpretarea viselor in care apare un cristal. Atunci cand visezi un cristal care straluceste foarte tare si are culori frumoase, inseamna ca vei face parte dintr-o grupare de oameni foarte interesanti unde cativa se poate sa-ti para foarte atractivi.

Un obiect de cristal in vis inseamna ca vei intalni un om cu sufletul curat, plin de cinste iar un cristal curat inseamna ca vei da dovada de o purtare corecta iar un cristal murdar inseamna ca vei aduce o ofensa celor apropiati. In cazul in care visezi ca gasesti un cristal inseamna ca iti vei gasi drumul in viata, cel pe care de multa vreme il cauti.

Atunci cand visezi ca ai un cristal se mai spune si ca te vei intalni cu o persoana de sex opus care se gandeste numai la ea, este egoista.

Cristalul din vis reprezinta si faptul ca cel care viseaza este o fire cu tendinte catre ocultism, catre divinatie, are putere de clarviziune, un spirit emotiv, iar daca cristalul din vis este sferic inseamna ca vei avea parte de cinste, de multa dreptate, esti o persoana justitiara.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ac

cristal

Un cristal murdar aduce cu sine multe necazuri, nedreptati, iar daca visezi ca porti un cristal pe trup inseamna ca cineva iti va face un mare bine. Daca visezi ca ai un cristal negricios inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta.

Cristalul mai inseamna si ca cel care il viseaza are o perceptie destul de larga asupra lumii, se poate gandi la chestiuni abstracte, dar ca se afla momentan in situatii mai dificile din punct de vedere emotional, un corp din cristal inseamna ca sufletul tau este senin, esti sincer, ai o atitudine justitiara iti place dreptatea.

Daca visezi un cristal murdar se mai spune si ca vei jigni unii oameni fara sa-ti dai seama poate iar un cristal spart mai inseamna si ca nu te vei intelege bine cu cei din jur.

Atunci cand visezi un cristal care sclipeste foarte frumos in soare inseamna ca vei reusi sa faci parte dintr-un grup de persoane sus puse, care sunt interesante si creative si in plus va veti gasi menirea in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.