Interpretare vis in care esti zdrentaros si murdar

0
1922
Interpretare vis in care esti zdrentaros si murdar

Interpretarea viselor in care esti zdrentaros si murdar reflecta o stare temporara de lucruri in care esti afectat mai ales pe plan material de unele conflicte avute cu superiorii ori cu anumite institutii.

S-ar putea ca in viata reala sa ai anumite probleme de serviciu care sa duca la conflicte si penalizari. Visul prevesteste pierderi materiale pe aceasta linie, sau mai bine spus anunta o perioada in care vei duce mari lipsuri materiale. Exista posibilitatea ca sa fii mustrat de sefi pentru anumite erori legate de activitatea ta specifica, mustrari care pot sa aiba si urmari mai nefaste, de exemplu sa ti se taie din salariu ori sa suferi alta penalizare care se va reflecta in scaderea nivelului tau de trai.

Daca in vis te vezi murdar poate ca in realitate sa te pandeasca o boala sau orice afectiune care ar putea avea ca si rezultat scaderea randamentului tau in munca si, implicit, scaderea veniturilor.

Totodata, mai poate prevesti si unele contradictii sau dispute cu autoritati in urma carora vei avea de suferit in special pe plan material. Daca visezi ca porti zdrente mai poate semnifica si anumite abuzuri comise impotriva ta de catre o autoritate sau o organizatie.

maini murdare

Poate sa fie si un semn de anxietate, faptul ca esti si murdar cu noroi sau altceva poate semnifica o depresie din cauza unei boli care iti provoaca multe neplaceri. In acelasi timp poate sa fie chiar o afectiune de pe urma unor pierderi materiale, spre exemplu s-ar putea in curand sa ai niste deceptii in pan material care sa te duca la o stare depresiva si care, mai apoi, sa degenereze intr-o boala.

Citește și:  Interpretare vis in care cobori intr-o fantana si esti atacat de un sarpe

Visul in care esti imbracat cu haine zdrentaroase poate sa semnifice in acelasi timp si o impresie proasta care o ai vis a vis de persoana ta. Ori ai trecut prin situatii in care, desi puteai face mai mult si mai bine, nu ai dat un randament multumitor ori s-ar putea ca in curand sa se iveasca o situatie in care vei da gres.

Este posibil sa nu dai randament la indeplinirea unor sarcini de serviciu si sa iesi cu imaginea sifonata, este foarte posibil ca in opinia ta sa nu fii asa de multumit de modalitatea in care ai rezolvat o problema ce are legatura cu locul de munca.

In general a te visa imbracat cu zdrente semnifica imaginea de proasta calitate a propriei personalitati. Este poate rezultatul propriei tale imaginatii sau poate sa fie imaginea din ochii celorlalti. In ultimul caz mai poate face legatura si cu situatii financiare precare si boli ori stari generale proaste.

Zdrentele murdare mai simbolizeaza si o stare de spirit scazuta, un sentiment de dezolare sau descurajare dobandit in urma unor activitati neroditoare sau care au degenerat in probleme mari si insatisfactii personale. Daca observi in vis mai mult noroi pe maneci atunci sigur vei avea niste probleme la locul de munca. In cazul in care visezi noroi pe pantaloni atunci este posibil sa fii foarte dezorientat si descurajat de anumite critici aduse felului in care iti indeplinesti sarcinile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.