Interpretare vis în care a trebuit să aperi ceva

0
1

Visul în care aperi pe cineva simbolizează nevoia ta de a justifica acțiunile din viața ta. A apăra orice în vis arată conflictul dintre tine și un alt om. Astfel de vise pot avea diferite interpretări, depinde de alte detalii care apar și pot avea anumite înțelesuri. Uneori visele au interpretări pozitive, ele arată faptul că lupți pentru convingerile tale, că îți spui punctul de vedere, îți susții propriile convingeri și altele.

Visul în care te aperi de atacul prădătorilor înseamnă că ai rivali, care îți distrug reputația și bunăstarea și a venit momentul că faci ceva, pentru a nu ceda în fața lor de a te acuza în mod fals.

Alte interpretări ale viselor în care trebuie să aperi ceva:

  • Dacă în vis aperi o fortăreață, asta arată că starea lucrurilor din viața ta se va îmbunătăți.
  • Visul în care te aperi de un câine mic și agresiv, care te urmărește insistent și vrea să te muște de picior, arată că în realitate vei fi aspru criticat, dar tu vei fi indiferent, pentru că aceste critici sunt exagerate și făcute pe nedrept.
  • Dacă visezi că aperi ceva, dar întâmpini dificultăți, înseamnă că îți va veni greu în viață să obții bunăstare.
  • Dacă joci șah sau alt joc în vis și ești într-o poziție de apărare, asta este un semn că ești ambițios, că nu vei renunța la principiile și idealurile tale sub nicio circumstanță.
  • A visa un avocat al apărării, la care ai apelat și el lucrează pentru familia ta, semnifică faptul că te poți baza pe sprijinul prietenilor fideli în diferite probleme dificile pentru tine, din viața ta.
  • Visul în care vezi un om care apără pe cineva de tine, semnifică faptul că în realitate ești foarte insistent și asta poate enerva oamenii din jur sau chiar îți poate afecta reputația.
  • Dacă în vis ești atacat de ceva și singura ta scăpare este să fugi, atunci acest vis este un simbol al timpului pierdut sau al pericolului care îți poate afecta viața.
  • Dacă în vis ești martor al cuiva care apără altă persoană, înseamnă că va trebui să îngrijești un om bolnav.
  • Visul în care ești membru al apărării de coastă poate fi un semn de boală, deci trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta.
Citește și:  Interpretare vis in care afli ca ai fost adoptat

Dacă în vis ești atacat de un animal și te aperi alergând, asta arată că vei fi în situația de a face eforturi mari și de a trece prin experiențe periculoase. A te apăra în vis simbolizează dezamăgire din cauza așteptărilor prea mari pe care le ai. Dacă în vis te aperi împotriva atacurilor, asta este un semn că trebuie să renunți la gândurile nagative, de auto-sabotare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.