Ascendent in Pesti

0
394
Ascendent in Pesti

Nativul care are ascendent in Pesti este cel mai vulnerabil si cel mai sensibil nativ din intregul zodiac, el aflandu-se intr-un pericol constant de a fi dominat de cei din jur, mai ales atunci cand interactioneaza cu indivizi care au o personalitate puternica. Acest nativ reuseste sa arate celor din jur ceea ce ei ar dori sa vada si felul in care este cu adevarat ramane mereu ascuns, devenind un foarte bun cameleon, calitate unica in zodiac, se muleaza perfect dupa circumstante, situatii, oameni, isi ascunde mereu identitatea reala.

Iar acest lucru are la baza un motiv foarte bine intemeiat si anume: vulnerabilitatea si teama pe care o are cand intra in contact cu ceilalti. O alta calitate formidabila a acestui nativ este faptul ca imaginatia sa creatoare nu cunoaste limite, fiind poate cel mai mare artist al zodiacului, daca nu, macar printre cei mai buni, iar potentialul sau creator nu are margini, exceland in orice domeniu artistic.

Nativul cu ascendent in Pesti trebuie insa sa fie foarte precaut si sa aiba mare atentie cu cei din jur, pentru a nu se profita de el, mai ales ca este si credul, insa are si un oarecare simt de a percepe lumea la adevarata ei valoare, ceea ce il va ajuta in relatiile cu semenii. Din pacate acest nativ, oricat de artist ar fi el, este si timid in aceeasi masura, nu prea se increde in fortele proprii, insa daca are un sprijin pe masura, atunci va fi as in tot ceea ce face. El are si capacitati paranormale, fiind foarte intelept.

Pesti in ascendent

Este o fire iubitoare, amabila, intelege tot, orice situatie, oricat de precara ar fi ea, este demn de incredere, iar dispozitia sa generala este caracterizata prin afabilitate, prin ratiune, fiind curtenitor fara sa vrea, ospitalier, idealist, cateodata prea tacut, receptiv insa la orice trece prin preajma sa, un bun mediator al conflictelor. Ei vor vedea foarte repede defectele apropiatilor si a cunostintelor si in acelasi timp vor vedea lipsa de perfectiune din orice.

Ei se conduc in viata dupa cum bate vantul sau dupa cum se ridica valul, traindu-si existenta intr-un fel gentil, dar dezordonat in acelasi timp. Ei iubesc pacea, sunt firi artistice, au mintea deschisa la orice, inima de asemenea, vor iubi repede, insa la fel de repede se vor si schimba, lasand sa se vada doar ceea ce vor ei.

Nici macar cei mai apropiati lor nu vor sti niciodata pe cine vor intalni dintr-o clipa in alta atunci cand au de-a face cu un nativ cu ascendent in Pesti, deoarece el poate fi acum tacut si timid, visator, iar peste o clipa poate deveni vorbaret, pasional. Sunt poate cei mai impresionanti nativi, tinand seama de dispozitia mereu visatoare pe care o au, prezenta lor inspirand blandete si marinimie. Ei vad lumea doar cum vor, intr-o anume clipa, nimeni nu le poate modifica viziunea, fiind mereu lipsiti de obiectivitate si nu trebuie pusi sa ia decizii, nu vor sti niciodata ce sa faca.

Nativii cu ascendent in Pesti sunt mereu dispusi sa primeasca etichete, avand un caracter schimbator si nepasator in felul lor de a fi, nu prea conteaza cum ii caracterizeaza lumea, pentru ca pe ei nimic nu-i atinge si nici nu vor sa fie limitati intr-un anume mod. Nativii sunt mereu in cautare de foarte multe, vor tot, nu se vor multumi cu un singur scop in viata, nu vor aborda o singura cale de a trai, daca ar putea s-ar imparti in mii de bucatele si ar fi peste tot, cu toti.

Citește și:  Calcularea ascendentului

De regula nu le place frigul, nu apreciaza actiunile dure, ori realitatile care pot fi suparatoare, ei trebuie lasati in lumea lor, unde pacea predomina, nimic rau nu intervine, acolo simtindu-se cel mai bine. Niciodata nu au un plan, nu isi fixeaza ce vor face maine, nici macar peste cateva ore, la ei totul tine de moment, lasand toate portile deschise, primind cu placere oportunitatile vietii, dar nu isi fac planuri mai ales pentru ca tind sa se schimbe de la o clipa la alta, se razgandesc cat ai zice „peste”.

Lor le place sa traiasca cu intensitate ceea ce fac, atunci cand este vorba de actiuni armonioase, sa simta tot in viata, fiind condusi de suflet, de trairi, de ganduri. Sunt mereu visatori cum am mai spus, cu capul pierdut in nori, iar daca ceva le va atrage atentia la un moment dat, nici macar atunci nu se vor lasa de visat.

Nativii cu ascendent in Pesti au nevoie de parteneri puternici, stabili, pe care stiu ca pot conta, ei cautand indivizi care au picioarele mai pe pamant, sa-i poata tine si pe ei alaturi, intr-o oarecare masura, sau macar sa ii ancoreze in realitate atunci cand simt nevoia. Totodata au nevoie de oameni stabili pentru a le putea plasa lor activitatile zilnice, responsabilitatile pe care le resping cu orice chip, cum ar fi plata facturilor lunare. Ei trebuie sa aiba un partener realist si pragmatic.

Ascendent Pesti

Cuvintele cheie pentru acest nativ ar fi: amabilitate, adaptabilitate, putere de influenta, nesiguranta, ratiune rapida, intelect neobisnuit, emotivitate, pasiune, simplitate in purtare, receptivitate la nivel psihic, iubitori de muzica, afectivitate, fiind adesea foarte rezervati, secretosi, disimulandu-si modul de actionare.

Nativii cu ascendent in Pesti sunt extrem de sensibili la medicamente, nu le suporta ori nu suporta ideea de a le consuma, sunt predispusi la alergii, care insa le vor trece repede, au o constitutie fizica mai putin rezistenta fata de restul, insa sarmul lor este irezistibil, mai ales pentru ca nu si-l manifesta decat discret, imbracandu-se intr-o aura blanda. Tot ce poate insemna un astfel de nativ cu ascendent in Pesti devine intrigant pentru cei din jur.

Aspectul fizic al unui nativ cu ascendent in Pesti, consta in statura medie catre scunda, au atat membrele superioare cat si pe cele inferioare scurte, prezinta tendinte de ingrasare atunci cand inainteaza in varsta, fata lor este carnoasa ori plina, tenul este palid, barbia uneori pronuntata, ochii foarte mari, expresivi, gura larga, parul de culoare castanie, uneori neagra, bogat, mainile si picioarele mici, iar mersul lor este mereu calm, armonios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.