Descendent in Scorpion

0
2338
Descendent in Scorpion

Nativul cu descendent in Scorpion demonstreaza ca relatiile de cuplu chiar pot fi conduse de combativitate si de un spirit posesiv, atragand doar parteneri secretosi, plini de mister, de pasiune. Acest nativ poate sa fascineze inca de la prima intalnire, din prima secunda, fara nici un motiv, farmecul sau fiind de regula unul aparte, unul care nici macar n-are nevoie de multi indicatori.

Nativul cu descendent in Scorpion poate sa subjuge dintr-o singura privire, el fiind in acelasi timp in stare sa se indragosteasca de la prima vedere, iar starea sa de defineste foarte bine prin cuvantul „vraja”. Daca va avea probleme in cuplu, acest nativ in nici un caz nu va lua in calcul divortul, el isi va aplica posesivitatea sporita si va obtine in cele din urma ceea ce doreste si anume continuitatea casniciei.

In acelasi timp nativul cu descendent in Scorpion este de parere ca partenerul pe care si l-a ales trebuie sa-i fie alaturi indiferent ce s-ar intampla, pentru ca de aceea au inceput un drum prin viata impreuna.

In acest caz nu poate fi vorba decat de un partener pe care il va cunoaste in urma unei incercari la care destinul il va supune, avand in vedere ca acesta ii poate fi destinat, poate fi chiar un partener karmic, deci care s-a nascut pentru el, pentru nevoile sale si cu care a interactionat intr-o viata anterioara, ori, de ce nu, intr-o viata viitoare, casatoria din prezent fiind ceea ce ii uneste ca trecut si viitor, minus si plus, fiind astfel o continuitate a trecutului si o amintire a viitorului. Aceasta repetitie nu este una banala, ci reprezinta pur si simplu soarta.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Varsator

Scorpion

Totusi mariajul unui nativ cu descendent in Scorpion va fi plin de incercari mari la care il supune viata, alaturi de foarte multe teste, unele mai simple, altele mai complicate, insa este in natura lui sa treaca peste orice. Totodata un astfel de individ va pune accentul si pe situatia materiala pe care o are partenerul sau de viata si in nici un caz nu va interactiona cu oameni care au o situatie mai modesta. Scopul lui unic in viata este acela de a fi sus, de a fi primul si, de ce nu, si cel mai bogat.

Mizeaza chiar si atunci cand este vorba despre o mostenire in a carei posesie poate intra, el, ori partenerul de viata si de cele mai multe ori bunastarea sa financiara se poate datora partenerului. Casatoria trebuie sa aiba totodata si o relatie sexuala buna la mijloc, deoarece in caz contrar energia negativa ce poate fi acumulata se va manifesta prin scandaluri de proportii in relatie. Nativul cu descendent in Scorpion poate in acelasi timp sa sufere de schimbari majore, insa cel mai potrivit pentru el, ca sa poata fi in acelasi timp temperat, este sa isi gaseasca in viata un partener nascut sub semnul zodiei Scorpion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.