Interpretare vis în care un dezastru natural îți distruge casa sau apartamentul

0
1595
Interpretare vis in care un dezastru natural iti distruge casa sau apartamentul

Interpretarea viselor în care un dezastru natural îți distruge casa sau apartamentul se referă la situații mai dramatice sau cel puțin mai serioase, schimbări de substanță sau schimbări de direcție în planurile tale.

Dacă visezi că un uragan imens îți distruge locuința, casa ta în speță, atunci pregătește-te să faci față unor greutăți mari, trebuie să îți calculezi foarte bine acțiunile, deoarece cea mai mică greșeală o să te coste foarte scump.

Uraganul, dacă îți distruge casa în vis, mai poate să reflecte în altă ordine de idei și tulburări foarte mari și cu consecințe mai grave în viața sentimentală, semnifică scandaluri și rupturi de relație sau căsnicie; visul are o legătură clară cu stabilitatea casei sau a familiei.

Dacă îți distruge un uragan apartamentul din bloc, atunci visul are un înțeles mai apropiat de relațiile de la serviciu sau parteneriatele în afaceri, ceea ce este un semn că ceva rău se va produce în acest plan.

Dacă în vis îți apare o inundație care îți distruge locuința, ilustrează în termeni generali cam o situație similară, un eveniment sau un șir de întâmplări cu impact mare asupra ta și a familiei, ceva stă ca o amenințare asupra afacerilor tale sau asupra ta în general.

Se mai spune în alte situații că inundația simbolizează nevoia de a renunța la ceva sau, mai precis, niște tensiuni sau acumulări de situații neplăcute sunt pe cale să se reverse. Dacă visul este privit din această perspectivă, atunci toată atenția ar trebui să ți-o concentrezi pe stările conflictuale din familie sau din anturajul apropiat, pe relația sentimentală sau pe orice altă nemulțumire pregnantă pe care o ai vis-a-vis de alte persoane în privința afacerilor sau altor înțelegeri.

Citește și:  Interpretare vis în care simți un cutremur puternic de pământ

dezastru natural care a distrus un bloc

Un dezastru natural în vis, cum ar fi un cutremur, un incendiu sau o inundație care distruge casa, poate fi o manifestare a temerilor și anxietăților noastre interioare. Acest tip de vis poate reflecta sentimente de insecuritate sau instabilitate în viața reală. Poate semnala o perioadă de schimbare sau transformare, unde structurile vechi sunt demolate pentru a face loc noilor începuturi.

În acest sens se poate spune că visul anunță revarsarea nemulțumirilor sau a antipatiilor ținute sub presiune și care vor exploda la suprafață în curând.

În situația în care visezi un cutremur mare de pământ care îți distruge din temelii casa, atunci ești în pragul unei mari schimbări, ori va avea loc o mare schimbare per ansamblu în lume, ori va avea loc o schimbare mare în viața ta.

Cutremurul mai reprezintă și reașezarea lucrurilor, și dacă te gândești că nimic nu se poate reașeza dacă în prealabil nu se zdruncină puțin, atunci visul are o mai clară înțelegere și perspectivă atât din punct de vedere casnic, cât și profesional.

Cutremur mare dacă vezi în vis mai anunță și vești foarte rele care te vor dezechilibra serios, vești care te vor forța să pui capăt unei afaceri sau relații sau te vor determina să schimbi radical direcția de acțiune. Dacă stai în casă și se dărâmă peste tine, atunci nu este un semn prea bun, o să trebuiască să începi de la început o treabă, o relație, o activitate.

Dacă ești într-un apartament în bloc și cutremurul prăbușește pur și simplu blocul, atunci relațiile tale vor avea de suferit mult, ori îți vei schimba total anturajul din cauza unor neînțelegeri majore, ori se vor schimba radical raporturile dintre voi, o să îți schimbi atitudinea și comportamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.