Interpretare vis in care un dezastru natural iti distruge casa sau apartamentul

0
1585
Interpretare vis in care un dezastru natural iti distruge casa sau apartamentul

Interpretarea viselor in care un dezastru natural iti distruge casa sau apartamentul se refera la situatii mai dramatice sau cel putin mai serioase, schimbari de substanta sau schimbari de directie in planurile tale.

Daca visezi ca un uragan imens iti distruge locuinta, casa ta in speta, atunci pregateste-te sa faci fata unor greutati mari, trebuie sa iti calculezi foarte bine actiunile deoarece cea mai mica greseala o sa te coste foarte scump.

Uraganul daca iti distruge casa in vis mai poate sa reflecte in alta ordine de idei si tulburari foarte mari si cu consecinte mai grave in viata sentimentala, semnifica scandaluri si rupturi de relatie sau casnicie, visul are o legatura clara cu stabilitatea casei sau a familiei.

Daca iti disttruge un uragan apartamentul din bloc atunci visul are un inteles mai apropiat de relatiile de la serviciu sau parteneriatele in afaceri, ceea ce este un semn ca ceva rau se va produce in acest plan.

Daca in vis iti apare o inundatie care iti distruge locuinta ilustreaza in termeni generali cam o situatie similara, un eveniment sau un sir de intamplari cu impact mare asupra ta si a familiei, ceva sta ca o amenintare asupra afacerilor tale sau asupra ta in general.

Se mai spune in alte situatii ca inundatia simbolizeaza nevoia de a renunta la ceva sau mai precis niste tensiuni sau acumulari de situatii neplacute sunt pe cale sa se reverse. Daca visul este privit din aceasta perspectiva atunci toata atentia ar trebui sa ti-o concentrezi pe starile conflictuale din familie sau din anturajul apropiat, pe relatia sentimentala sau pe orice alta nemutumire pregnanta pe care o ai vis a vis de alte persoane in privinta afacerilor sau altor intelegeri.

Citește și:  Interpretare vis in care esti urmarit de cineva cunocut

dezastru natural care a distrus un bloc

In acest sens se poate spune ca visul anunta revarsarea nemultumirilor sau a antipatiilor tinute sub presiune si care vor exploda la suprafata in curand.

In situatia in care visezi un cutremur mare de pamant care iti distruge din temelii casa atunci esti in pragul unei mari schimbari, ori va avea loc o mare schimbare per ansamblu in lume ori va avea loc o schimbare mare in viata ta.

Cutremurul mai reprezinta si reasezarea lucrurilor, si daca te gandesti ca nimic nu se poate reaseza daca in prealabil nu se zdruncina putin atunci visul are o mai clara intelegere si perspectiva atat din punct de vedere casnic cat si profesional.

Cutremur mare daca vezi in vis mai anunta si vesti foarte rele care te vor dezechilibra serios, vesti care te vor forta sa pui capat unei afaceri sau relatii sau te vor determina sa schimbi radical directia de actiune. Daca stai in casa si se darama peste tine atunci nu este un semn prea bun, o sa trebuiasca sa incepi de la inceput o treaba, o relatie, o activitate.

Daca esti intr-un apartament in bloc si cutremurul prabuseste pur si simplu blocul atunci relatiile tale vor avea de suferit mult, ori iti vei schimba total anturajul din cauza unor neintelegeri majore ori se vor schimba radical raporturile dintre voi, o sa iti schimbi atitudinea si comportametul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.