Interpretare vis in care apar demoni

0
20156
Interpretare vis in care apar demoni

Interpretarea viselor in care apar demoni. Consultati si simbolurile pentru cuvintele „drac”, „diavol”, „satana”, „lucifer”.

Atunci cand visezi ca vezi multi demoni inseamna ca esti o persoana ignoranta, nu prea ai putere de convingere, esti mereu pesimist, te superi foarte repede pe cei din jur, nu esti in stare sa fii calculat si sa iei viata ca atare, te agiti din orice.

Se poate sa fii chiar si mult prea delasator ceea ce va duce la multe pierderi, sa nu acorzi importanta cuvenita unor probleme, sa cazi intr-o stare de apatie totala si sa devii un om distant, frivol.

Daca visezi ca esti posedat de demoni inseamna ca nu ai deloc parte de sprijin, te simti singur in viata si lipsit de afectiune. In cazul in care visezi ca ai un demon in tine, acesta de fapt reprezinta faptul ca esti mereu ispitit, esti plin de dorinte pacatoase, ii critici si pe cei din jur, spui vorbe urate, faci chiar unele fapte care poat rani mai ales persoanele dragi tie insa si pe tine.

demoni

De cele mai multe ori persoanele care viseaza demoni au o foarte mare doza de nepasare in ele, sunt reci, distanti, nu arata niciodata mila fata de cei din jur, dau dovada de egoism, au prea mult orgoliu, sunt prea mandri si excesiv de autoritari fara motiv.

Citește și:  Interpretare vis in care apare drac

Pe de alta parte demonii care iti apar in vis pot sa sugereze si faptul ca te lupti incontinuu cu dramele din copilarie, poate din cauza ca nu ai avut parte de iubirea de care aveai nevoie nici de la parinti si nici acum cand esti matur, de la partenerul de viata.

Tocmai in acest context visul te atentioneaza asupra faptului ca trebuie sa incerci sa iti infrunti temerile daca vrei sa fii fericit in viata. Demonii din vis mai pot sugera si faptul ca esti o persoana care pune mult suflet, multa pasiune in ceea ce face, e in stare sa faca orice compromis numai ca sa isi implineasca destinul, scopul in viata, uitand chiar de propria familie sau de persoanele dragi din viata.

Atunci cand visezi un demon se mai spune ca in sfarsit te-ai impacat cu gandul ca poti fi si o persoana rea, iti dai seama ca ai si unele aspecte negative in personalitate si incerci sa le iei ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.