Interpretare vis in care alergi dupa o masina

0
1529
Interpretare vis in care alergi dupa o masina

Interpretarea viselor in care alergi dupa o masina anunta eforturi de a te remarca sau de a prinde oportunitati mari de realizare. Uneori visul in care alergi dupa o masina mai simbolizeaza si pierderea unei ocazii mari de a realiza ceva.

In cazul in care visezi ca alergi dupa o masina alba semnifica faptul ca in realitate vrei cu tot dinadinsul sa clarifici cat mai repede o relatie de iubire cu cineva. S-ar putea in curand sa simti ca pierzi pe cineva drag si vei face tot posibilul pentru a impiedica acest lucru.

Daca te-ai certat si suferi acuma din dragoste inseamna ca nu iti poti permite sa lenevesti si treburile sa se rezolve de la sine, e nevoie sa faci ceva de urgenta pentru a indrepta lucrurile.

Masina in vis simbolizeaza o alta persoana sau abilitati speciale de care ai nevoie pentru a atinge un scop, asadar masina nu reprezinta un scop in sine ci doar un mijloc, o posibilitate trecatoare sau un instrument temporar cu ajutorul caruia poti indeplini ceva.

Daca in vis alergi dupa o masina este un semn ca in realitate ai pierdut o ocazie importanta de a te realiza intr-un domeniu de activitate, ai pierdut o sansa de a implini un vis, ai ratat o ocazie de a incheia cu cineva o relatie de prietenie sau de afaceri.

alergi dupa o masina

Visul in care alergi din rasputeri sa ajungi o masina din urma arata si o disperare din partea ta, ilustreaza faptul ca esti total nesatisfacut(a) de ceea ce se intampla la momentul actual in viata ta si incerci sa readuci cumva trecutul inapoi, sau mai bine zis ai vrea sa reapara in viata ta anumite oportunitati pe care le-ai pierdut mai demult.

Citește și:  Interpretare vis in care lovesti o masina

In aceasta ipostaza visul te anunta ca degeaba ai asemenea sperante deoarece este imposibil sa retraiesti trecutul, mai bine te-ai concentra pe prezent si pe lucruri palpabile.

Visul in care alergi dupa o masina verde poate simboliza pareri de rau avute in legatura cu pierderi de bani sau oportunitati mari de a castiga bani insa le-ai pierdut sau nu ti-ai dat seama la momentul acela de valoarea acelor sanse. Visul arata faptul ca incerci din rasputeri sa readuci in actualitate posibilitatea repetarii acelor sanse.

Daca visezi asa ceva inseamna ca ai pareri de rau referitoare la bani si s-ar putea ca in realitate sa pierzi si mai mult in curand deoarece iti focalizezi toata atentia pe evenimente trecute pe care nu le mai poti aduce inapoi.

Daca visezi ca alergi dupa o masina de culoare rosie inseamna ca in viata reala iti lipseste pasiunea sau iti este foarte dor de anumite perioade din trecutul tau in care viata ta era animata pe deplin de astfel de sentimente inflacarate. Scena aceasta denota si regrete sau tristete in legatura cu o anumita relatie dupa care iti pare foarte rau.

In situatia in care visezi ca alergi dupa o masina neagra semnifica faptul ca iti pare foarte rau de niste ocazii pierdute in care ai fi putut sa te remarci in pan social, reflecta o ambitie personala de a avea un statut respectat de toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.