Interpretare vis in care apare un atlas

0
391
Interpretare vis in care apare un atlas

Interpretarea viselor in care apare un atlas. Atunci cand visezi un atlas, simbolurile pot fi foarte diverse insa in viata reala el este echivalent cu harta, drumul pe care trebuie sa o iei ca sa ajungi la un rezultat cat mai bun.

De regula atlasul apare in vis si pentru cei care se initiaza intr-un domeniu, insa si pentru cei mici care invata globul pamantesc, ceea ce nu va avea nici o interpretare reala deci el trebuie luat ca atare.

atlas si bold

Din punct de vedere psihologic, visul in care apare un atlas face referire la ratiune, la alegerile pe care trebuie sa le facem in viata folosindu-ne de unele coordonate fixe, stricte, fara sa ne mai gandim la instinct.

Se mai poate spune ca atlasul din vis sugereaza si o calatorie viitoare, iar in functie de locul care apare punctat pe atlas ne vom da seama daca aceasta este in afara granitelor sau in tara.

Atlasul din vis poate fi luat pur si simplu ca un caiet de notite care astfel ne avertizeaza asupra faptului ca ar trebui sa incercam sa nu uitam unele lucruri, ori poate sa ne sugereze sa fim mai atenti la detalii, la tot ceea ce ne inconjoara si sa ne respectam programul de lucru, sarcinile care ne snt trasate la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un binoclu

atlas si geografie

In alta ordine de idei, ne mai putem referi la atlas si ca la o harta a spiritului uman iar daca apare un punct, o notificare in mijlocul sau, inseamna ca trebuie sa fim mult mai atenti asupra sufletului, sa ne ingrijim mai mult de el si sa incercam sa ne imbogatim sentimentele frumoase.

In cazul in care atalasul din vis este unul alb negru si nu colorat acesta poate sa sugereze o stare de plictiseala, plina de rutina, iar pentru a scapa de ea ar trebui sa incercam sa ne infrumusetam viata cu o serie de activitati mai picante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.