Interpretarea viselor in care apare „a visa”

0
460
Interpretarea viselor in care apare „a visa”

Interpretarea viselor in care apare „a visa”. Atunci cand visezi ca visezi, deci este vorba despre un vis in alt vis, inseamna ca ai multe ascunzisuri sentimentale, daca vezi o blana in vis inseamna ca planurile ti se vor realiza iar atunci cand visezi ca latri in vis inseamna ca te vei schimba din punct de vedere al caracterului, vei dobandi multa blandete si calm.

Daca visezi ca spui ceva bun unei persoane inseamna ca visul se poate realiza, iar atunci cand visezi ca incerci sa talmacesti un vis inseamna deasemenea ca acesta ti se va implini (visul din vis).

Cand visezi ca faci un copil inseamna mult spor in casa iar daca visezi ca ai un cosmar inseamna ca vei avea o situatie financiara foarte buna. Daca visezi ca esti doctor inseamna ca averea ti se va mari iar atunci cand visezi ca ai un frate inseamna ca vei avea noroc in dragoste si in afaceri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un astronom

a visa

De regula cand visezi ghimpi inseamna ca te certi cu cineva iar daca visezi ca ai o haina noua inseamna ca iti va fi bine. Daca visezi ca esti cu iubitul este semn de placere iar daca visezi ca ai un nas mare inseamna ca iti vei reface averea.

Pe de alta parte atunci cand visezi pe Adam si pe Eva inseamna ca vei avea un copil iar daca visezi ceva placut inseamna ca situatia de la locul de munca este buna.

Atunci cand visezi un judecator inseamna ca vei scapa de o serie de griji care te apasau foarte tare iar daca visezi ca esti sportiv inseamna ca vei fi inselat in afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.