Interpretare vis in care uiti unde ai pus cheile, banii sau portofelul

0
2853
Interpretare vis in care uiti unde ai pus cheile, banii sau portofelul

Interpretarea viselor in care uiti unde ai pus cheile, banii sau portofelul se refera in general la situatii in care chiar uiti ceva sau nu remarci importanta anumitor lucruri sau persoane.

Daca visezi ca ti-ai uitat cheile sau nu mai sti unde le-ai pus inseamna ca in viata reala o sa te lovesti de niste imprejurari foarte comune in care nu o sa te comporti asa cum ar trebui in mod normal.a

cheie veche uitata intr-o carte

Mai semnifica si faptul ca o sa ai de pierdut in plan financiar deoarece o sa uiti niste lucruri elementare din domeniul afacerilor sau al profesiei pe care o ai.

De asemenea, visul in care uiti unde ti-ai pus cheile ilustreaza o detasare periculoasa de viata reala, pragmatica, se poate intampla sa fii cu capul in nori exact atunci cand o sa tebuiasca sa fii mai prezent ca nicicand.

Cheile in vis reprezinta solutia la ceva, la o problema specifica sau la o situatie anume, tocmai de aceea visul in care uiti unde ai pus cheile este un semn ca in viata reala o sa dai rateuri din cauza ca nu aplici ceea ce experienta te-a invatat de-a lungul anilor.

Daca visezi ca uiti unde ti-ai pus banii semnifica faptul ca in realitate nu o sa reusesti sa te concentrezi suficient pentru a duce la bun sfarsit o actiune sau o alta activitate.

Daca esti implicat(a) intr-un proiect mai larg la locul de munca visul te anunta ca nu o sa reusesti sa duci pana la capat treaba si o sa ai de-a face cu sefii.

In cazul in care in realitate ai o afacere in derulare si visezi asa ceva este un semn de esec, ilustreaza faptul ca te vei impiedica aproape de final, ceva o sa se intample si atentia ta o sa fie distrasa.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi vreme rea

Totodata visul in care uiti unde ti-ai pus banii semnifica anumite stari de tensiune si incertitudine vis a vis de anumite persoane pe care o sa le cosideri dusmanoase sau cu scopuri ascunse fata de tine.

Daca visezi ca ai uitat unde ti-ai pus banii semnifica faptul ca in realitate o sa fii lipsit(a) de chef si de energie, nu o sa iti vina sa te apuci de nimic si, in general, o sa ai o stare de spirit destul de scazuta.

set vechi de chei

Acest caz ilustreaza perioadele in care nu ai impliniri deosebite, nu iti iese mai nimic din ceea ce faci sau nu reusesti sa te faci inteles(easa) de catre ceilalti. Denota amaraciune si singuratate, simbolizeaza faptul ca in curand o sa ai o depresie pronuntata.

Daca visezi ca uiti unde ti-ai pus portofelul este un semn ca in viata reala o sa ai probleme cu lucrurile importante pe care le vei planifica, reflecta anumite scapari din vedere sau neluare in seama la pericolele care privesc agoniseala ta.

Daca in viata reala esti o persoana aventuriera careia ii place sa calatoreasca mult, din placere sau din alte motive, atunci visul acesta este un semn ca in curand o sa iti dai peste cap planurile. Visul semnifica faptul ca o sa se iveasca din senin o imprejurare care o sa te impiedice sa mai pornesti la drum asa cum ti-ai planificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.