Interpretare vis in care apare o moneda

0
168
O moneda Sursa: pasareacetii.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o moneda. Atunci cand visezi o moneda inseamna ca vei avea parte de lacrimi multe, de emotii care te vor face sa suferi, mai ales pentru ca in realitate te legi numai de maruntisuri, de lucruri infinitezimale care te consuma prea mult si fara rost. Atunci cand visezi ca ai o moneda se mai spune si ca vei avea parte de saracie, iti vor lipsi multe iar daca visezi ca dai unui cersetor o moneda inseamna ca te asteapta o perioada plina de avutie, nu vei mai avea nevoie de nimic, daca visezi o moneda de aur inseamna ca vei risca sa pierzi multi bani iar o moneda de cupru inseamna ca nu esti sigur pe tine in anumite circumstate, nu cunosti toate datele unei probleme si nu ai vrea sa te implici prea mult.

O moneda Sursa: pasareacetii.blogspot.com
O moneda
Sursa: pasareacetii.blogspot.com

Daca visezi ca folosesti o moneda de argint ca sa iti cumperi ceva inseamna ca vei avea o situatie materiala mai buna iar daca visezi ca numeri monede inseamna ca cineva te vorbeste de rau, vrea sa ii intoarca pe ceilalti impotriva ta, vei avea foarte multe greutati financiare.

O moneda sau mai multe pe care le pierzi in vis inseamna ca nu esti satisfacut de nimic, iar daca visezi ca primesti monede inseamna ca vei avea multe pierderi financiare iar in cazul in care pur si simplu le vezi inseamna ca vei avea multe deziluzii. Moneda din vis poate sa prevesteasca adesea faptul ca vei fi subestimat, cei din jur te vor trata sub nivelul tau actual, e posibil chiar sa te implici si tu in activitati lipsite de esenta, de valoare, sa pleci capul in fata unor aspecte de ansamblu, care nu au nici o semnificatie. Din punct de vedere psihologic moneda din vis arata ca persoana care o viseaza este simpla, isi cunoaste puterile si niciodata nu se intrece pe sine si nici nu se poarta urat cu cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here