Interpretare vis in care apare un labirint

0
2035
Interpretare vis in care apare un labirint

Interpretarea viselor in care apare un labirint. Atunci cand visezi un labirint, acesta fiind simbolul propriei existenta, inseamna ca vei avea necazuri, ti se pun o serie de piedici pe care le vei trece cu greu, deoarece ai probleme coplesitoare, esti derutat, toate incurcaturile te urmaresc, iar totul se concretizeaza in suprasolicitare, dandu-ti sentimentul ca tii pasul pe loc, ca esti pe un drum gresit si iti pierzi directia.

Labirintul mai simbolizeaza si o ratacire sufleteasca, o foarte mare nedumerire, iar daca visezi ca iesi fericit dintr-un labirint inseamna ca ai reusit sau vei reusi sa treci peste o perioada foarte grea.

Labirintul nu apare foarte rar in vise, cum cred cei mai multi, insa el reprezinta de regula spiritul, toate problemele sufletesti si in cele din urma chiar subconstientul, poate chiar si o iubire tainica pe care o putem purta pentru cineva anume, despre care cei din jur cred ca nu se merita sa avem sentimente.

labirint

Astfel ca labirintul poate simboliza si o serie de ganduri ascunse, privit asemeni unei pivnite intunecate, prin care ne deplasam, insa nu stim incotro. Atunci cand visezi ca treci printr-un labirint inseamna ca de fapt in viata reala e posibil sa te amesteci prin prea multe treburi, ai multe mistere nedezvaluite pe care ai vrea sa le descoperi, iar daca visezi ca ai un labirint, acest lucru mai poate simboliza si afaceri foarte proaste, dificultati.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ochi

Daca visezi ca intri intr-un labirint cu o femeie foarte frumoasa inseamna ca vei avea parte de noroc in dragoste, de multe averi, iar daca visati galerii intr-un labirint inseamna ca veti incheia afaceri necurate.

In cazul in care visati ca gasiti iesirea dintr-un labirint inseamna ca veti avea parte finalmente de solutii la care nu va asteptati pentru problemele cele mai mari. Cand visati un labirint mic inseamna ca puteti fi indus in eroare, in dificultati, veti avea parte de nemultumiri, poate de foarte multe aprecieri gresite. Daca visezi ca treci printr-un labirint mic inseamna ca vei avea parte de suferinte sufletesti cat si trupesti, iar daca visezi ca vezi un labirint inseamna ca vei afla o taina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.