Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Leu

0
257
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Leu

Portret spiritual zodia Leu

Nativii din zodia Leu par sa aiba adesea parte de mai putin decat merita, insa acest lucru il spunem cu un oarecare scepticism, deoarece declarati convinsi ca avand postura de rege al junglei, acest nativ pare sa devina aspru atunci cand nu ii poate ajuta pe cei din jur sau cel putin cand nu isi descopera vocatia in viata. Leii au o constiinta de sine foarte crescuta si se poate spune ca traiesc o permanenta revarsare a sinelui care se dovedeste adesea a fi irezistibila. Ei sunt nativi independenti si vor da dovada de mult gust, de rabdare, pot fi destul de revolutionari, dar au si tendinte de farmec si glorie superficiale.

Compatibilitati cu toate zodiile in functie de semn

Compatibilitatile pe toate planurile Leu

O compatibilitate generala foarte buna a nativilor din zodia Leu este desigur cea cu zodiile din acelasi semn ca si ei, deci cu Berbec si cu Sagetator. Desi se poate spune ca aceste zodii sunt singurele care nu au prea multe lucruri in comun fata de nativii nascuti sub semnul apei de exemplu, care implica mister si spiritualitate. Ei au in comun numai faptul ca manifesta o independenta generala, un libertinaj, i-am putea spune, chiar exacerbat in unele cazuri. Ce mai au in comun aceste zodii de se intaleg atat de bine?

Se pare ca si nevoia de a-i ajuta pe cei din jur chiar daca apeleaza la metode diferite de a o face, insa in final ei tind sa aiba acelasi scop. Tendinta lor de a fi insa mereu in centrul atentiei sau cel putin sa li se recunoasca meritele este poate la fel de mare la toti dintre acesti nativi. Insa intr-o relatie Berbec – Leu, se pot ivi probleme atunci cand nu se stie cand si cine e seful in cuplu, sau in prietenie, iar intr-o relatie Leu – Sagetator, poate sa intervina adesea spiritul de aventurier al focosului Sagetator, care in cele din urma il va lasa balta pe Leu, cand acestuia ii va fi lumea mai draga.

Citește și:  Trasaturile fizice ale zodiei Balanta

Totusi se pare ca nativii din zodia Leu au o compatibilitate general redusa cu zodii precum Varsator, Taur sau Scorpion, acestia pot realiza echipe minunate pe diverse planuri. De pilda Varsatorul este partenerul ideal in viata unui Leu, in ceea ce priveste o relatie de afaceri sau chiar de casnicie. Cei doi se vor sprijini si motiva reciproc, iar Varsatorul nu il va lasa niciodata in urma pe Leu, datorita spiritului sau umanitar, insa aici poate avea de suferit orgoliul Leului, mai ales pentru ca Varsatorul uita adesea sa faca complimente si sa ii ofere toata atentia sa Leului.

zodia Leu

Cat despre relatia Taur – Leu, cei doi nativi se vor intelege de minune pe plan profesional, ei vor lucra poate chiar pana la epuizare, iar in cazul in care echipa cu pricina este la conducere atunci trebuie sa va asteptati si la mari satisfactii. O compatibilitate excelenta insa a nativilor din zodia Leu pe plan spiritual este cu zodia Scorpion, insa numai pe acest plan se pare deoarece nativii nu reusesc decat sa combine placutul cu utilul si cine mai bun la a spune complimente unui rege decat Scorpionul.

Din pacare regele se poate plictisi foarte repede.  Pe plan financiar nativii din zodia Fecioara se pare ca se inteleg foarte bine cu nativii din zodia Leu, ei stiu sa economiseasca impreuna, iar pe plan artistic cat si pentru orice fel de proiecte de creatie, zodia Sagetator este cea mai compatibila cu zodia Leu. Pe plan spiritual nativii din zodia Leu se inteleg foarte bine si cu Racii, cat si cu Berbecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.