Interpretare vis in care apare darts

0
285
Interpretare vis in care apare darts

Interpretarea viselor in care apare darts. Jocurile in general, din vis, reprezinta adesea confruntarile pe care le ai in viata de zi cu zi insa in cazul in care visezi ca pierzi intr-un joc, in timp ce visezi, in viata reala va fi cu totul opus, iar daca visezi ca pierzi inseamna ca viitorul iti rezerva ceva bun.

Insa jocul de darts este cu totul altceva, avand in vedere ca el se joaca cu sageti si tinte. Astfel ca daca visezi ca arunci sageti intr-o tabla sau pe tintele de la jocul de darts inseamna ca in realitate esti foarte rautacios cu cineva din preajma, trebuie sa incerci sa te mai temperezi, indiferent ca o faci in fata unora, indiferent ca o faci pe la spate.

Daca visezi ca o alta persoana arunca cu sageti la un joc de darts inseamna ca tu esti cel vorbit de rau, cineva faci remarci foarte urate la adresa ta, e posibil sa iti strice reputatia si sa isi bata joc de tine.

darts

Pe de alta parte atunci cand visezi ca joci darts mai inseamna si ca ai o atitudine foarte degajata fata de viata in general, ai multe de implinit, scopuri marete, insa nu te consumi deloc, iei totul cu mult calm si poate chiar cu ironie fina sau in orice caz esti un om flex, nu te stresezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apar ghirlande

Daca visezi ca joci foarte bine darts inseamna ca stii cum sa infrunti viata cu toate nedreptatile ei si cu toate obstacolele care iti apar in cale. Jocul de darts din vis mai poate fi interpretat si din punct de vedere psihologic el aratand astfel faptul ca esti un om care mereu iese primul in orice confruntare, esti in stare sa invingi in orice situatie si nu te temi de nimic.

Tot din punct de vedere psihologic, atunci cand visezi ca joci darts inseamna ca esti un om plin de infantilitate, iti place sa te joci in viata, insa toate aceste jocuri iti dezvolta foarte mult spiritul de competitie, iti place sa lupti si sa castigi desigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.