Interpretare vis in care esti cu un steag in mana si il fluturi

0
378
Interpretare vis in care esti cu un steag in mana si il fluturi

Interpretarea viselor in care esti cu un steag in mana si il fluturi face referire la situatii diferite, poate sa fie vorba de aspecte pzitive sau negative deopotriva, depinde ce alte amanunte mai apar in vis.

Daca visezi ca fluturi un steag alb, atunci s-ar putea ca in viata reala sa nu mai treaca multa vreme si sa iti atingi un scop, sa termini o lucrare dificila sau sa ajungi intr-o pozitie importanta.

De asemenea, visul care prezinta aceasta scena mai poate sa reflecte si faptul ca ti-ai gasit perechea potrivita, o sa te casatoresti in curand sau o sa jungi la o intelegere foarte importanta cu partenerul(a) de viata.

Daca visezi ca fluturi un steag de armata atunci este foarte posibil ca in scurt timp sa castigi o disputa pe care ai inceput-o cu foarte mult timp in urma si de-abia acum se va incheia, reflecta victoria asupra dusmanilor sau impunerea vointei personale deasupra celorlalti.

In situatia in care visezi ca fluturi un steag si ai o stare de multumire totala semnifica faptul ca in curand o sa treci de toate greutatile si o sa stai multumit si fericit alaturi de familia ta.

In cazul in care ai in mana un steag mare si frumos ornamentat pe care il fluturi este un semn ca in realitate o sa ai o reusita in plan sentimental, cumva o sa reusesti sa convingi o persoana de sex opus sa iti fie alaturi, o sa ai o relatie frumoasa si fericita.

fluturi un steag

Daca visezi ca ai in mana un steag verde pe care il fluturi s-ar putea ca in realitate sa te pornesti la drum lung, visul semnifica calatorii in locuri indepartate insa pe uscat, nu peste ocean.

Citește și:  Interpretare vis in care nu poti sa intri in casa, esti blocat afara

Daca visezi ca fluturi un steag galben s-ar putea ca in viata reala sa reusesti in curand sa treci de o afectiune iar in cazul in care esti bolnav(a) visul semnifica faptul ca o sa te vindeci in foarte scurt timp.

Daca visezi ca fluturi un steag mare albastru este o dovada ca in curand o sa te linistesti si relatiile incordate pe care le ai cu anumite persoane o sa reintre in normal, visul reflecta pacea interioara si bucuria de a fi alaturi de ceilalti.

In situatia in care visezi ca fluturi un steag national inseamna ca te asteapta o perioada de prosperitate si succes in afaceri, totodata mai arata si faptul ca tara va obtine o victorie in cazul unui conflict cu alta tara.

Visul in care ti in mana un steag negru si il fluturi furibund(a) semnifica faptul ca o sa iei decizia corecta intr-o problema mai dificila, s-ar putea sa gasesti raspunsul la o intrebare care te framanta de mai mult timp. De asemenea, aceasta scena mai ilustreaza si momente de intelepciune si clarviziune sau castigarea unui proces.

In cazul in care te afli intr-un conflict cu cineva si ati ajuns la faza de instanta atunci s-ar putea ca in curand sa ai castig de cauza si hotararea care se va lua sa te avantajeze pe deplin. Visul arata castig de cauza in orice conflict si de orice natura indiferent de miza care sta la baza disputei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.