Interpretare vis in care apare un cersetor

0
4312
Interpretare vis in care apare un cersetor

Interpretarea viselor in care apare un cersetor. Cersetorul din vis reprezinta multa liniste si pace, de regula, in viata reala. Insa simbolul mai poate face apel si la faptul ca nu ar trebui sa va purtati sau sa va considerati superior fata de cei din jur.

Totul mai poate semnifica si faptul ca ati avut parte in viata de evenimente neplacute ori de oameni neplacuti pe care vreti sa ii stergeti din memorie iar astfel subconstientul va avertizeaza ca in realitate nu trebuie sa uitati de unde ati plecat si ca trebuie sa incercati sa fiti mai simpli.

In cartile vechi se vise se mai spune si ca daca visati un cersetor caruia ii oferiti bani acesta poate reprezenta multa fericire si satisfactii din punct de vedere financiar.

Pe de alta parte cersetorul din vis mai poate insemna si esec, lene, necazuri iar daca il vedeti stand pe jos inseamna ca veti avea un castig neasteptat si chiar noroc in afaceri. Cand visati ca bateti un cersetor inseamna ca veti avea parte de prosperitate iar daca in vis dvs sunteti cersetorul inseamna ca veti intampina dificultati, veti avea probleme.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un politist

cersetor

Daca in schimb visati ca va fura un cersetor ceva din casa inseamna moarte, cand in vis va apare un cersetor mergand inseamna ca veti fi umilit datorita purtarii de prost gust pe care o aveti iar atunci cand in vis miluiti un cersetor inseamna ca veti fi rasplatit pentru faptele bune.

Daca visati ca nu dati nimic unui cersetor care va cere inseamna ca aveti o purtare proasta in familie, ca veti fi umilit sau ca cei din jur nu va vor aprecia.

Atunci cand visati ca certati un cersetor inseamna ca sunteti un om ipocrit si ar trebui sa va revizuiti personalitatea insa un cersetor din vis care ia chipul dumneavoastra poate sa reprezinte mult noroc, multa pace, liniste.

Cand visati un cersetor trecand pe strada inseamna ca aveti parte de o viata frumoasa, de un castig neasteptat chiar, iar daca visati ca il vedeti pur si simplu se mi spune si ca nu va afecteaza ostilitatea celor din jur. Daca vedeti un cersetor cum doarme inseamna ca veti avea parte de liniste si de multa odihna, de o viata fara griji, plina de fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.