Interpretare vis in care care mananci portocale

0
6587
Interpretare vis in care care mananci portocale

Interpretarea viselor in care care mananci portocale reflecta in mare masura o imbunatatire substantiala a vietii tale sau cel putin a unor aspecte din viata ta.

Visul in care mananci portocale simbolizeaza multa vitalitate si multa vointa, arata faptul ca esti pregatit(a) sa iei in piept toate greutatile ce intervin.

Daca visezi ca portocalele sunt mari atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai castiguri banesti importante sau sa ai afaceri profitabile.

Visul in care apar portocale este mai totdeauna unul de bun augur si prevesteste impliniri si relatii foarte bune, aspecteaza pozitiv orice intreprindere pe care o vei avea in perioada urmatoare.

Daca visezi ca ai in fata foarte multe portocale si incepi sa mananci din ele este un semn ca in viata reala o sa incepi sa iti fructifici cu succes anumite idei si actiuni incepute mai demult, sugereaza faptul ca acum vei intra intr-o perioada de timp in care ai toate sansele de partea ta.

De asemenea, in alte interpretari traditionale visul arata ca o sa suferi de pe urma cuiva, o sa suferi din cauza unei rupturi de relatie sau vei afla ca cineva nu este cinstit(a) cu tine in anumite situatii.

Visul in care te apuci sa mananci cu pofta niste portocale este un semn ca in viata reala iti “mananci” sanatatea din cauza unor persoane sau lucruri.

vis in care mananci portocale

Este posibil sa iti faci probleme majore din cauza banilor pe care nu ii ai sau la fel de bine s-ar putea sa te framante gandurile la niste persoane cu care nu mai esti in relatii asa de bune ca si la inceput.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva iti ghiceste in palma

Aceasta ipostaza reflecta in profunzime stresul pe care il ai datorita impactului pe care cineva il are in viata ta, este posibil sa realizezi in curand ca nu este o idee atat de stralucita sa fi in compania unei femei sau a unui barbat.

De asemenea, s-ar putea foarte bine ca in scurt timp sa ai anumite dereglari ale sanatatii, nu este exclus sa iti apara afectiuni pe baza de stres sau sa te apuce o stare de depresie in urma unor probleme de familie ce vor tine mai mult timp.

Daca visezi ca mananci portocale si gasesti din intamplare una stricata s-ar putea ca in realitate sa afli lucruri care te vor deranja cumplit, poate sa fie vorba de niste amanunte referitoare la afacerea pe care o ai sau la partenerii cu care colaborezi.

In aceasta ipostaza visul sugereaza faptul ca este posibil sa apara unele conflicte care au la baza impartirea unor bani, nu esti multumit(a) de faptul ca nu primesti sau nu vei mai primi ceea ce ti se cuvine pe drept.

Daca portocalele din vis nu sunt inca suficient de coapte dar totusi te apuci sa mananci din ele semnifica neconcordante intre vorbe si fapte sau situatii in care nu te sincronizezi foarte bine cu alte persoane sau cu planurile pe care le-ai pus la cale.

In asemenea caz este bine sa te astepti la unele pierderi si discutii fara fond si care nu vor duce nicaieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.