Interpretare vis in care iti ia foc casa sau apartamentul si pierzi totul

0
34614
Interpretare vis in care iti ia foc casa sau apartamentul si pierzi totul

Interpretarea viselor in care iti ia foc casa sau apartamentul si pierzi totul se refera in principal la schimbari mari ce pot sa apara pe neasteptate in viata ta.

Daca visezi ca iti ia foc casa sau apartamentul si pierzi totul semnifica faptul ca in viitorul apropiat transformari profunde vor avea loc in legatura cu tine, focul simbolizeaza si bucurie si primejdie, semnifica lucruri diverse in functie de starea ta actuala.

Daca in realitate stai destul de bine in planul material sau emotional si visezi asa ceva atunci este un semn destul de nefast, situatia ti se va schimba foarte mult in extrema neplacuta, casa reprezinta fundamentul si relatiile apropiate, familia si tot ce sta la baza stabilitatii tale, in acest sens putandu-se spune ca visul reflecta tocmai o schimbare radicala in ceea ce priveste relatiile de familie, relatiile intime, statutul personal sau felul in care te privesc altii.

Daca visezi ca iti ia foc apartamentul si pierzi totul semnifica o transformare la nivelul relatiilor de afaceri sau publice, o sa fie afectat planul afacerilor sau profesional, aspectele comune, lucrurile sau activitatile pe care le intreprinzi in comun cu cineva.

Focul care mistuie totul si te lasa in fata unui dezastru reflecta o schimbare in aceste planuri, ceva o sa se intample si o sa te forteze sa iti schimbi radical opiniile si pozitia fata de celelalte persoane cu care colaborezi, o sa treci printr-o perioada destul de grea, vor urma pierderi si griji care te vor impovara.

casa in flacari

Visul in care apare un foc mare, sau un incendiu, face trimitere imediata la o transformare din temelie, o renastere, o innoire a lucrurilor, exprima in modul cel mai expresiv renasterea prin foc.

Citește și:  Interpretare vis in care blocul in care esti se prabuseste in timpul unui cutremur

Pentru persoanele care in realitate au o situatie proasta per ansamblu un asemenea vis este prevestitor de bine, este un semn ca situatia se va preschimba in curand, o sa urmeze zile senine.

Daca visezi ca iti ia foc locuinta si pierzi absolut totul este un semn ca ti se va deschide o noua cale in viata, relatia ta intima se va stabiliza daca momentan scartie pe ici pe colo sau se va destrama definitiv si vei cunoaste pe altcineva.

Visul este prevestitor de pasiune, reflecta sentimentele mistuitoare ce te tulbura pe dinauntru si la un moment dat pot sa te destabilizeze total, simbolizeaza cunoasterea profunda, entuziasmul dus pana la extrem.

Toate aceste notiuni sau stari sufletesti pot sa te ridice pe o treapta mai inalta dar in primul rand o sa trebuiasca sa renunti total la tot ce ai acumulat in materie de cunostinte sa invataturi, o sa fie nevoie sa renunti la multe relatii pe care le ai, inseamna ca te invarti intr-un cerc vicios din care va trebui sa iesi cat mai repede.

Daca ti se mistuie apartamentul si pierzi tot atunci este posibil ca in realitate sa iti gasesti un job mai bun si sa te muti intr-un colectiv mai binevoitor, scapi de greutati si de griji, viata ta o sa capete in curand o alta turnura, mult mai optimista si mai frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.