Interpretare vis in care iti faci un tatuaj sau mai multe tatuaje

0
20766
Interpretare vis in care iti faci un tatuaj sau mai multe tatuaje

Interpretarea viselor in care iti faci un tatuaj sau mai multe tatuaje se refera in general la aspecte individuale, la felul in care vrei sa te vada ceilalti sau poate reprezenta la un moment dat un crez sau o dorinta.

Daca visezi ca iti faci un tatuaj semnifica faptul ca in realitate ai niste secrete pe care inca nu le-ai impartasit cu nimeni, o sa doresti sa iti faci cunoscuta o anumita fateta ascunsa a personalitatii tale, vrei ca cineva sa te vada inr-un anume fel.

Visul in care iti faci un tatuaj ilustreaza un mod de a actiona sau de a gandi la un moment dat sau felul in care tratezi o persoana sau o situatie specifica. In cazul in care visezi asa ceva inseamna ca in viata reala o sa dai dovada de originalitate si poti sa ii surprinzi placut sau nu pe cei din jurul tau.

Daca visezi ca iti faci mai multe tatuaje reflecta faptul ca ai mai multe personalitati pe care le folosesti in functie de ocazie, tratezi diferit cu persoane diferite sau situatii diferite, uneori esti destul de confuz(a) si nu reusesti sa iti alegi un reper dupa care sa te ghidezi.  Ai mai multe repere morale sau mai multe seturi de valori si nu prea stii pe care sa iti fundamentezi viata.

tatuaj in cuplu

Visul in care iti faci unul sau mai multe tatuaje semnifica trecerea la un alt nivel de constiinta sau un alt fel de a trai viata, arata ca in realitate o sa te hotarasti sa iti schimbi anumite obiceiuri pe care nu le mai consideri oportune in momentul actual, doresti sa te schimbi la nivel intim si la nivel de suprafata ca sa iti creezi in acelasi timp si o alta imagine in fata prietenilor sau a cunostintelor.

Citește și:  Interpretare vis in care apar juridice

Daca te visezi la locul de munca facandu-ti un tatuaj inseamna ca in realitate o sa faci tot posibilul sa demonstrezi ca esti altfel decat te vad colegii sau sefii, poti mult mai mult si o sa demonstrezi acest lucru. Reprezinta intr-un alt sens acceptarea de noi sarcini sau ilustreaza noi talente pe care le pui in valoare la niste proiecte ce au de-a face cu activitatea profesionala.

Daca visezi ca iti faci unul sau mai multe tatuaje inseamna ca in viata particulara doresti sa iti imbunatatesti relatiile cu cei apropiati sau cu perechea ta, denota o gandire complexa care nu o poti etala in mod obisnuit, reflecta in acelasi timp si un tipar comportamental uneori iesit din comun.

Daca visezi ca iti faci tatuaje pe maini inseamna ca iti vei schimba felul in care te exprimi, o sa incerci sa folosesti un altfel de limbaj sau gestica mult mai expresiva.

In cazul in care te tatuezi pe spate sau pe piept inseamna ca in realitate o sa iti uimesti anturajul prin felul in care iti asumi anumite lucruri sau idei, probabil vei impresiona cu felul curajos in care abordezi situatiile viitoare sau este posibil ca in scurt timp sa te preocupe din ce in ce mai mult idealurile inalte sau modelele de succes ale unora pe care o sa le adopti si tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.