Interpretare vis in care apare o gradina / gradinita

0
7588
Interpretare vis in care apare o gradina gradinita

Interpretarea viselor in care apare o gradina / gradinita. Atunci cand visezi o gradina indiferent ca este plina cu flori sau cu legume inseamna ca vei reusi sa iti indeplinesti scopurile numai daca ai suficienta perseverenta si pacienta, trebuie sa incerci sa iti dai silinta ca sa ajungi la nivelul de confort dorit.

Gradina paraginita din vis reprezinta faptul ca vei trece printr-o perioada plina de apatie, vei fi delasator si nu vei avea chef de nimic, motiv din cauza caruia vei pierde foarte multe, abandonezi multe planuri, ceea ce te va duce si la pierzanie.

Atunci cand visezi o gradinta foarte frumos decorata inseamna ca poti sa iti pui sperantele in tot ceea ce faci deoarece vei reusi, totul caracterizandu-se in implinirea idealului cel mai mare, motivat si de starea de bine, de optimism. Gradina frumoasa din vis mai poate arata si faptul ca vei avea parte de multa iubire, de incredere de la cei din jur si nimci nu-ti va umbri fericirea.

Atunci cand visezi o gradinita inseamna ca treci printr-o perioada de schimbare foarte mare a existentei tale, care te va modifica totalmente, nu vei avea nici o mai mica parte din ceea ce erai, gradinita fiind simbolul trecerii de la copilarie, de la lumea fanteziei, catre lumea realitatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un apus

gradina

Pe de alta parte insa gradinita din vis mai simbolizeaza si faptul ca nu ai incheiat unele relatii, ai multe resentimente fata de ceea ce s-a intamplat in trecut, poate chiar din cauza faptului ca te simti singur, ori entru ca tocmai te-ai despartit de persoana iubita.

Atunci cand visezi o gradinita aceasta mai poate reprezenta si faptul ca trebuie sa lasi latura infantila sa se exprime, deoarece nu este niciodata rau sa te mai porti si copilareste, trebuie sa incerci sa gusti mai mult din minunile vietii si sa nu mai fii atat de serios, sa traiesti intr-un stil anost.

In cazul in care visezi copii la gradinita inseamna ca vei avea o casnicie frumoasa, plina de iubire. Atunci cand visezi ca mergi din nou la gradinita inseamna ca e posibil sa intampini dificultati in unele situatii noi care apar in traiul de zi cu zi si in plus se poate sa ai mai multa nevoie de conciliere, de ajutor, sa nu te descurci in anumite situatii in care pana la un moment dat erai as.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.