Home / Diverse vise interpretate / Interpretare vis in care sari din avion fara parasuta

Interpretare vis in care sari din avion fara parasuta

Interpretarea viselor in care sari din avion fara parasuta se refera in general la increderea prea mare pe care o ai in persoanele apropiate sau in fortele tale.

Daca visezi ca sari dintr-un avion fara sa ai parasuta este posibil ca in realitate sa suferi o mare pierdere, s-ar putea sa te certi cu cineva apropiat, visul denota neacordarea atentiei la lucruri importante.

Daca visezi o asemenea scena atunci este posibil ca in viata reala sa iti pui prea mare incredere intr-un prieten si sa te lase balta fara nici o explicatie.

Fara parasuta, Foto: akiwood.com

Fara parasuta, Foto: akiwood.com

Visul in care sari dintr-un avion fara parasuta mai poate sa semnifice si o evaluare gresita pe care o faci asupra unui lucru, persoane sau situatii, se poate spune ca in curand o sa te deruteze ceva si o sa iei masuri pripite.

Visul poate sa ilustreze perfect o situatie din realitate in care anumite semne iti dau de inteles ca o sa ai probleme intr-o afacere sau in alta intreprindere personala si o sa iei in graba masurile de precautie pentru a te pune la adapost de niste eventuale pagube insa o sa iti dai seama dupa aceea ca a fost doar o alarma falsa si te-ai agitat degeaba.

Daca visezi ca sari fara parasuta dintr-un avion sugereaza faptul ca in curand s-ar putea sa te pripesti in luarea unor decizii care nu se vor dovedi neaparat necesare, visul anunta o graba si o neliniste in legatura cu situatii ce te privesc in mod direct. S-ar putea sa primesti in curand o veste care te va pune pe ganduri si o sa te determine sa actionezi intr-un anume fel care nu pare logic si inteligibil pentru alte persoane din jurul tau.

Visul in care sari fara parasuta din avion simbolizeaza lipsa de protectie pe care o sa o ai intr-o imprejurare periculoasa, s-ar putea ca in viitorul apropiat sa nimeresti intr-o actiune ce te poate afecta profund si nu o sa ai la cine sa apelezi pentru a primi de urgenta un sprijin material sau de alta natura. Visul in aceasta ipostaza prevesteste necazuri majore prin care o sa treci cu mare greutate si sacrificii, poate sa ilustreze de asemenea si o stare deplorabila de spirit sau eventual o depresie capatata in urma unor deceptii mari din partea prietenilor apropiati sau a neamurilor.

Daca visezi ca sari fara parasuta dintr-un avion atunci s-ar putea ca in viitorul apropiat o sa te tradeze cineva, visul semnifica o schimbare nefericita de situatie in care o sa iti pui in primejdie afacerile sau statutul. Daca visezi asa ceva atunci este posibil ca in curand sa suferi o deceptie majora la serviciu, nu o sa mai poti sa beneficiezi de pozitia ta sau nu o sa mai ai niste avantaje promise de sefii tai.

Visul in care sari fara parasuta din avion reflecta in mare masura si un ghinion teribil vis a vis de oportunitatile care iti apar in cale, visul te anunta ca o sa iti scape printre degete niste castiguri importante pe care le ateptai de mult timp sau nu o sa mai ai posibilitatea de a face o calatorie foarte profitabila.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*