Interpretare vis in care sari din avion fara parasuta

0
818
Interpretare vis in care sari din avion fara parasuta

Interpretarea viselor in care sari din avion fara parasuta se refera in general la increderea prea mare pe care o ai in persoanele apropiate sau in fortele tale.

Daca visezi ca sari dintr-un avion fara sa ai parasuta este posibil ca in realitate sa suferi o mare pierdere, s-ar putea sa te certi cu cineva apropiat, visul denota neacordarea atentiei la lucruri importante.

Daca visezi o asemenea scena atunci este posibil ca in viata reala sa iti pui prea mare incredere intr-un prieten si sa te lase balta fara nici o explicatie.

Visul in care sari dintr-un avion fara parasuta mai poate sa semnifice si o evaluare gresita pe care o faci asupra unui lucru, persoane sau situatii, se poate spune ca in curand o sa te deruteze ceva si o sa iei masuri pripite.

Visul poate sa ilustreze perfect o situatie din realitate in care anumite semne iti dau de inteles ca o sa ai probleme intr-o afacere sau in alta intreprindere personala si o sa iei in graba masurile de precautie pentru a te pune la adapost de niste eventuale pagube insa o sa iti dai seama dupa aceea ca a fost doar o alarma falsa si te-ai agitat degeaba.

fara parasuta in aer

Daca visezi ca sari fara parasuta dintr-un avion sugereaza faptul ca in curand s-ar putea sa te pripesti in luarea unor decizii care nu se vor dovedi neaparat necesare, visul anunta o graba si o neliniste in legatura cu situatii ce te privesc in mod direct. S-ar putea sa primesti in curand o veste care te va pune pe ganduri si o sa te determine sa actionezi intr-un anume fel care nu pare logic si inteligibil pentru alte persoane din jurul tau.

Citește și:  Interpretare vis în care conduci la viteză maximă o super mașină

Visul in care sari fara parasuta din avion simbolizeaza lipsa de protectie pe care o sa o ai intr-o imprejurare periculoasa, s-ar putea ca in viitorul apropiat sa nimeresti intr-o actiune ce te poate afecta profund si nu o sa ai la cine sa apelezi pentru a primi de urgenta un sprijin material sau de alta natura. Visul in aceasta ipostaza prevesteste necazuri majore prin care o sa treci cu mare greutate si sacrificii, poate sa ilustreze de asemenea si o stare deplorabila de spirit sau eventual o depresie capatata in urma unor deceptii mari din partea prietenilor apropiati sau a neamurilor.

Daca visezi ca sari fara parasuta dintr-un avion atunci s-ar putea ca in viitorul apropiat o sa te tradeze cineva, visul semnifica o schimbare nefericita de situatie in care o sa iti pui in primejdie afacerile sau statutul. Daca visezi asa ceva atunci este posibil ca in curand sa suferi o deceptie majora la serviciu, nu o sa mai poti sa beneficiezi de pozitia ta sau nu o sa mai ai niste avantaje promise de sefii tai.

Visul in care sari fara parasuta din avion reflecta in mare masura si un ghinion teribil vis a vis de oportunitatile care iti apar in cale, visul te anunta ca o sa iti scape printre degete niste castiguri importante pe care le ateptai de mult timp sau nu o sa mai ai posibilitatea de a face o calatorie foarte profitabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.