Interpretare vis in care apari descult

1
37706
Interpretare vis in care apari descult

Interpretarea viselor in care apari descult. Atunci cand visezi ca esti descult inseamna ca vei avea parte de lipsuri, de multa saracie, fiind in general o prevedere foarte rea. Cand visati ca mergeti descult pe jos inseamna mizerie, iar daca visati ca o alta persoana este desculta inseamna ca va asteapta multe neajunsuri in viata.

Cand in vis apareti fugind descult inseamna in viata reala ca va urmareste ghinionul, cineva vrea sa va faca rau si va tot feriti, dar la un moment dat tot veti fi prins in plasa, iar daca visati ca umblati descult si trist inseamna ca aveti parte de saracie, de neajunsuri materiale. insa a te visa descult nu aduce mereu semne rele.

Se mai tine cont si de contextul in care te visezi fara incaltari in picioare, iar aici putem adauga faptul ca daca visezi ca alergi fericit prin iarba moale, fara incaltari inseamna ca vei reusi sa te relaxezi dupa o perioada lunga de stres. Deasemenea si daca visezi ca stai pe plaja descult, visul poate sa aduca cu sine satisfactii, placeri si destindere.

Atunci cand visezi ca umbli descult se mai spune si ca vei avea parte de multe umilinte, de jigniri, cei din jur te vor dispretui, mai ales pentru ca nu ai un comportament adecvat. In traditia persana se spune, asemeni traditiei romanesti, ca daca te descult inseamna ca vei avea parte de foarte multe lipsuri, vei fi jignit si desconsiderat, e posibil sa iti strici singur onoarea, sa te complici si sa ai parte de dificultati.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un acrobat

descult

Se mai spune ca daca visezi ca esti descult trebuie, inainte detoate sa te umilesti singur ca sa poti pbtine ceea ce vrei, sa te injosesti in fata unor persoane, numai ca sa ai si tu un mic castig.

Daca o femeie se viseaza mergand desculta pe malul marii inseamna ca ve reusi sa isi duca la bun final toate proiectele incepute iar destinul ii va fi favorabil. In cazul in care visezi urme de picioare desculte pe nisip inseamna ca vei avea parte de noroc si vei avea succes in toate insa nu te bucura prea mult, deoarece totul este limitat, aceasta perioada nu va sta multa vreme in preajma ta.

Daca o femeie viseaza ca este descaltata mai inseamna si ca va primi multe complimente de la persoanele de sex opus. Cand visezi ca mergi descult iar o alta persoana de langa tine iti tine incaltamintea inseamna ca in realitate va trebui sa ai grija cu cei din preajma, e posibil ca unul sa-ti fie dusman.

Atunci cand visezi ca mergi descult pe jos, la miez de noapte si ca ai si haine foarte jerpelite inseamna ca va trebui sa te pregatesti pentru o perioada foarte urata din viata ta.

1 COMENTARIU

  1. Ei aproape tot timpul mă visez (mergând) desculţ. Ar fi un coşmar să mă visez încălţat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.