Interpretare vis in care esti prins cand copiezi la un examen

0
1609
Interpretare vis in care esti prins cand copiezi la un examen

Interpretarea viselor in care esti prins cand copiezi la un examen reflecta in general la nereusite personale sau neputinta de a trata cu succes anumite situatii mai dificile.
Examenul in vis simbolizeaza o lectie de viata sau un prag pe care trebuie sa il treci. In acelasi timp examenul semnifica reluarea unui proces ratat, repararea unei greseli, neintelegerea suficienta a unor aspecte esentiale.

De regula, a visa ca dai un examen simbolizeaza faptul ca in curand o sa ai de-a face cu o situatie similara din trecut pe care nu ai reusit sa o gestionezi cum trebuie, sau cum era nevoie.

Daca visezi un astfel de examen atunci s-ar putea ca in scurt timp sa te afli intr-o pozitie destul de ciudata deoarece s-ar putea sa iti amintesti ca ai mai trecut o data printr-o situatie asemanatoare daca nu identica. De data aceasta insa va trebui sa treci acel test impus de viata si de destinul tau.

Daca visezi ca esti prins in timp ce copiezi este un semn ca in realitate o sa incerci sa trisezi, mai precis o sa te straduiesti sa ocolesti cumva o situatie delicata fara sa te implici in vreun fel.

Daca visezi ca esti prins copiind la examen inseamna ca in viata reala cineva te va da de gol cu ceva, te vor prinde in timp ce o sa falsifici niste acte, o sa se prinda cineva ca nu sunt ideile tale sau o sa existe posibilitatea ca sa apelezi la cineva pentru a obtine niste foloase necuvenite.

copiute pentru examen

Visul arata in mod clar o stare de incompatibilitate, este ilustrata o situatie de impostura in care te vei afla la un moment dat, o situatie care nu va trece neobservata ba mai mult, s-ar putea chiar sa suferi anumite reprosuri sa mici daune materiale.

Citește și:  Interpretare vis în care moare copilul tău

Visul acesta arata faptul ca nu esti inca pregatit(a) suficient pentru a relua un examen, pentru a accede intr-o pozitie superioara ori un anumit statut, nu ai inca experienta sau stiinta necesara pentru a trata anumite subiecte sau situatii.

In acest mod se reflecta o incapacitate reala din partea ta de a analiza greselile trecutului si de a-ti imbunatati situatia actuala. In realitate s-ar putea intampla sa nu poti cuantifica erorile comise si sa iti dai seama unde ai gresit.

Probabil ai gresit fata de o persoana careia nu i-ai cerut iertare niciodata, cu atat mai mult cu cat acea persoana este posibil sa iti reapara in curand in prim plan. In aceasta postura visul te atentioneaza ca trebuie sa actionezi altfel decat ai facut-o data trecuta, indiferent ca era vorba de o persoana sau de o situatie anume, acuma va trebui sa procedezi altfel.

De asemenea, visul in care esti prins copiind la examen ilustreaza faptul ca daca nu iei o decizie corecta intr-o situatie viitoare atunci vei avea de suferit, iti vei strica imaginea in fata celorlalti, s-ar putea foarte bine sa ai de pierdut si in plan material sau este foarte posibil sa ramai si cu traume psihice sau emotionale deoarece o sa traiesti un al doilea esec consecutiv intr-o problema sau situatie similara, aproape identica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.