Interpretare vis in care apare o fiara

0
2005
Interpretare vis in care apare o fiara

Interpretarea viselor in care apare o fiara. De regula, mai ales in traditia romaneasca, fiara este reprezentantul prostiei si al ignorantei. Se spune ca atunci cand visezi o fiara sau animale fara chip in vis inseamna ca refuzi in realitate sa vezi ceva sau sa te confrunti cu situatiile in care esti prins, preferi sa te blochezi intr-o lume imaginara si sa nu te confrunti cu realitatea.

Desi tu esti constient de toate insa intr-un mod pasiv. Totodata visul in care apare o fiara inseamna si ca ceva anume in viata iti poate provoca sentimente pline de nesiguranta si de teama, trebuie sa fii mai prudent la actiunile pe care le demarezi.

Cand visezi o fiara salbatica inseamna ca trebuie sa incerci sa te feresti de viclenia celor din jurul tau iar daca visezi ca omori o fiara inseamna ca vei reusi sa iesi victorios asupra rivalilor tai, asupra celor care te trag inapoi, iti pun piedici. In cazul in care visezi ca omori o fiara inseamna si ca vei reusi sa iti bati dusmanii, vei iesi victorios in fata lor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o antilopa

In cazul in care visezi ca imblanzesti fiare inseamna ca in realitate vei reusi sa iti faci prieteni din dusmani, incerci sa ii accepti pe toti asa cum sunt iar dusmanilor daca le arati bunatate, vor ajunge in cele din urma sa fie ingaduitori cu tine si nu vor mai vrea sa iti faca rau.

Pe de alta parte, fiara din vis reprezinta si faptul ca esti o fire rece, calculata, umbli mereu dupa foloasele proprii, iti place sa vanezi, insa aici este vorba despre ocazii, despre oportunitati pe care nu le ratezi niciodata, chiar daca nu ai nevoie de ceva anume tot te avanti in lupta, numai de dragul de a castuga.

Atunci cand visezi o fiara salbatica se mai poate spune si ca te porti asemeni unei bestii, nu ai pic de finete si cei din jur nu te suporta pentru asta, esti o persoana vulgara, lipsita de maniere, iesi mereu in evidenta cu aspectele tale negative si cu felul urat de a intra in contact cu cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.