Interpretare vis in care apare un nas

0
7479
Interpretare vis in care apare un nas

Interpretarea viselor in care apare un nas. Atunci cand visezi un nas inseamna ca vei avea parte de paguba. In general nasul din vis reprezinta blocarea tuturor perceptiilor din cauza unor ganduri negative, ori a unor interpretari eronate ce vizeaza o serie de evenimente.

Daca visezi ca in loc de un nas ai doua inseamna ca te vei certa cu cineva, vei fi implicat intr-o incaierare, iar daca visezi un nas (nun) de cununie ca este bolnav inseamna ca vei avea parte de multa putere de creatie si de multa inventivitate, creativitate.

Atunci cand visezi un nas borcanat inseamna ca relatiile tale personale sunt in general bune iar daca visezi un nas carn inseamna ca nu te-ai tinut de o serie de promisiuni si acum esti tras de maneca. Nasul din vis mai poate simboliza si faptul ca in viata reala esti un om respectat, onorabil. Daca visezi ca ai o hemoragie pe nas inseamna ca vei avea parte de discutii neplacute iar daca visezi un nas jupuit inseamna ca vei avea parte de rusine, de o mare suparare.

nas de catel

Un nas inseamna tot rusine dar si faptul ca ai porniri impulsive si ar trebui sa incerci sa te temperezi iar atunci cand visezi un nas mare mai poate insemna si faptul ca esti curios si iti bagi nasul unde nu trebuie, insa vei avea parte de bogatie din acest motiv.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pulover

Daca visezi o mancarime la nas inseamna ca vei avea parte de o serie de greseli la locul de munca, motiv pentru care trebuie sa incerci sa fii mai atent. Atunci cand visezi un nas mic inseamna ca ti se va face sau vei face o nedreptate, insa daca visezi un nas mic in oglinda inseamna ca vei avea parte de paguba in avere.

Atunci cand visezi un nas urat, neintretinut inseamna ca vei avea relatii dificile cu partenerul de viata iar daca visezi ca iti pierzi nasul inseamna ca vei avea o paguba de proportii gigant, pe care nu le vei putea inlatura.

Un nas rosu in vis inseamna ca e posibil sa pierzi ceva important pentru tine, poate ca sanatatea iti va fi primejduita, iar daca visezi un nas care sangereaza inseamna ca vei reusi sa iesi din toate incurcaturile. Atunci cand visezi ca tu ai un nas mare inseamna ca vei reusi sa te afli la un loc de cinste, vei fi onorat iar daca il vezi mare pur si simplu inseamna ca iti vei reface averea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.