Interpretare vis în care apare un nas

0
7525
Interpretare vis in care apare un nas

Atunci când visezi un nas înseamnă că vei avea parte de pagubă. În general, nasul din vis reprezintă blocarea tuturor percepțiilor din cauza unor gânduri negative, ori a unor interpretări eronate ce vizează o serie de evenimente.

Dacă visezi că în loc de un nas ai două înseamnă că te vei certa cu cineva, vei fi implicat într-o încăierare. Iar dacă visezi un nas (nun) de cununie ca este bolnav, înseamnă că vei avea parte de multă putere de creație și de multă inventivitate, creativitate.

Atunci când visezi un nas borcanat înseamnă că relațiile tale personale sunt în general bune, iar dacă visezi un nas carnat înseamnă că nu te-ai ținut de o serie de promisiuni și acum ești tras de mânecă.

Nasul din vis mai poate simboliza și faptul că în viața reală ești un om respectat, onorabil. Dacă visezi că ai o hemoragie pe nas înseamnă că vei avea parte de discuții neplăcute, iar dacă visezi un nas jupuit înseamnă că vei avea parte de rușine, de o mare supărare.

nas de catel

Un nas înseamnă tot rușine, dar și faptul că ai porniri impulsive și ar trebui să încerci să te temperezi.

Iar atunci când visezi un nas mare, mai poate însemna și faptul că ești curios și îți bagi nasul unde nu trebuie, însă vei avea parte de bogăție din acest motiv.

Dacă visezi o mâncărime la nas, înseamnă că vei avea parte de o serie de greșeli la locul de muncă, motiv pentru care trebuie să încerci să fii mai atent. Atunci când visezi un nas mic, înseamnă că ți se va face sau vei face o nedreptate, însă dacă visezi un nas mic în oglindă, înseamnă că vei avea parte de pagubă în avere.

Citește și:  Interpretare vis în care apare bloc

Atunci când visezi un nas urât, neîntreținut, înseamnă că vei avea relații dificile cu partenerul de viață.

Iar dacă visezi că îți pierzi nasul, înseamnă că vei avea o pagubă de proporții gigant, pe care nu le vei putea înlătura.

nas

Un nas roșu în vis înseamnă că e posibil să pierzi ceva important pentru tine. Poate că sănătatea îți va fi primejduită. Iar dacă visezi un nas care sângerează, înseamnă că vei reuși să ieși din toate încurcăturile.

Atunci când visezi că tu ai un nas mare, înseamnă că vei reuși să te afli la un loc de cinste, vei fi onorat, iar dacă îl vezi mare pur și simplu, înseamnă că îți vei reface averea.

Nasul, în vise, este adesea asociat cu identitatea, recunoașterea și instinctele primare. Având în vedere că este unul dintre cele cinci simțuri ale noastre, poate fi o reflectare a modului în care percepi lumea în jurul tău sau cum te percepi pe tine însuți. În multe culturi, nasul este văzut ca un simbol al demnității și al onoarei.

Așadar, dacă vezi un nas în vis, este bine să te gândești la situația actuală din viața ta și la sentimentele tale legate de demnitate sau recunoaștere. Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre visele în care nasul are anumite caracteristici, cum ar fi un nas roșu, carn sau chiar propriul nas, te invităm să citești articolul nostru dedicat acestui subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.