Interpretare vis în care apare o turmă / cireadă

0
264
Interpretare vis in care apare o turma

Atunci când visezi o turmă, o cireadă, înseamnă că vei avea parte numai de lucruri bune, mai ales dacă turma respectivă este în curtea ta sau în grădina casei tale.

Însă dacă visezi că faci parte dintr-o turmă, înseamnă că în realitate ești genul de om care nu se poate descurca de unul singur. E posibil să preferi să fii condus chiar dacă către cele mai rele activități.

Iar dacă visezi că tu ești liderul unei turme, înseamnă că ai spirit de echipă, dar înainte de toate ești un lider bun. Îți place să conduci și să faci lucruri bune pentru cei din jurul tău.

Turma din vis este simbolul comuniunii, al relațiilor dintre semeni, dar al celor poziționați pe aceeași treaptă socială.

Astfel încât ne putem raporta, prin acest vis, și la colectivul de la locul de muncă, și la membrii familiei, și la grupul de prieteni. În funcție de poziția în care apare în noi sau turma din vis, se poate interpreta mai bine sensul acestuia.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o bufniță

Turmele sau cirezile în vise simbolizează adesea instinctul colectiv, unitatea și mișcarea către un obiectiv comun. Ele pot sugera nevoia de apartenență sau dorința de a fi ghidat într-o anumită direcție.

Interacțiunea ta cu turma poate dezvălui multe despre starea ta emoțională actuală și despre relația ta cu ceilalți.

Dacă te-ai întrebat vreodată despre semnificația altor animale în vise, cum ar fi vaca, poți citi mai multe aici: interpretare vis în care vezi o cireadă sau o vaca care se uită la tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.