Interpretare vis in care apare o antilopa

0
539
Interpretare vis in care apare o antilopa

Interpretarea viselor in care apare o antilopaAtunci cand visezi o antilopa, inainte de toate trebuie sa ne aducem aminte de instinctul animalic, de salbaticie, in primul rand, deoarece antilopa este un animal salbatic. Ea poate reprezenta gratia umana, ori gratia si gingasia omului care o viseaza, facand referire la caracterul acestuia, daca ne gandim la felul in care alearga antilopa.

E posibil ca acest animal sa ne dea in vis o senzatie de usurare, de plutire, mai ales daca il visam cum alearga, ceea ce poate sugera faptul ca vom reusi sa ne eliberm de toate grijile cotidiene.

Pe de alta parte daca visam ca vanam o antilopa inseamna ca suntem pe cale sa punem mana pe o afacere profitabila sau sa avem succes la locul de munca, insa aceasta situatie este cu dus intors avand in vedere ca ne realizam succesul pe baza unor persoane vulnerabile, a unor oameni slabi, avand in vedere ca ele sunt cele vanate iar noi vanatorii, profitam de puterea pe care o avem, ca sa ajunge si mai sus, indiferent peste cine ar trebui sa calcam.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un detectiv

Daca visam ca noi suntem antilopa in vis si ne urmareste un pradator inseamna ca avem multi dusmani sau macar unul singur care vrea sa ne faca mult rau, incearca sa ne strice reputatia sau pur si simplu sa ne puna intr-o lumina proasta la locul de munca sau in relatiile cu cei apropiati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.