Interpretare vis in care mergi pe un drum, alee sau carare care nu se mai termina

0
3576
Interpretare vis in care mergi pe un drum, alee sau carare care nu se mai termina

Interpretarea viselor in care mergi pe un drum, alee sau carare care nu se mai termina reflecta in general situatii in care crezi in ceva si s-ar putea sa te inseli sau sa te ratacesti de la o idee sau un obiectiv fixat in minte.

Daca visezi ca mergi pe un drum la nesfarsit si oricat ai avansa drumul pare infinit inseamna ca in viata reala te mana de la spate o credinta destul de puternica, crezi in ceea ce faci, depui toate eforturile de care esti capabil(a) insa deocamdata nu apar rezultatele concrete, ceva dubii se vor naste in mintea ta si o sa cazi pe ganduri daca in ceea ce ti-ai pus increderea este lucrul corect sau calea pe care ai apucat-o este cea potrivita.

drum infinit

Daca visezi ca mergi pe un drum nesfarsit care este pietruit sau asfaltat, este curat si ingrijit, atunci in realitate o sa ai niste reusite mari in viata, calea pe care ai luat-o este potrivita pentru tine si nu o sa ai piedici prea mari, totul este sa ai taria si ambitia de a nu te abate de la planul principal.

In cazul in care mergi pe un drum plin de gropi si lasat in paragina care pare nesfarsit atunci in realitate te asteapta o perioada foarte grea din multe puncte de vedere. In aceasta situatie specifica visul prevesteste multe neplaceri si chiar probleme mari cu sanatatea, s-ar putea sa te imbolnavesti si sa nu gasesti un remediu la boala ta, este un vis foarte pesimist din acest punct de vedere.

Citește și:  Interpretare vis in care afli ca ai o boala grava si nu mai poti scapa

Daca visezi ca mergi pe o alee care nu se mai termina inseamna ca in curand o sa intri intr-o perioada destul de buna din punct de vedere sentimental, o sa ai liniste si pace in casa si in suflet, armonia o sa-ti invadeze viata sau relatia pe care o ai.

Daca aleea este cu pietre si strajuita de pomi atunci visul este un semn ca o sa ai dificultati mari in a te apropia de anumite standarde de viata ridicate pe care le doresti din tot sufletul insa nu ai norocul sa le obtii. In aceasta ipostaza visul reflecta greutati in plan material, ilustreaza greutatea cu care o sa ajungi la mijloacele necesare pentru a face o afacere sau o activitate profitabila.

drumuri

Daca visezi asa ceva inseamna ca trebuie sa ai multa rabdare, nu este cazul sa te incapatanezi sau sa cazi in depresie, trebuie sa speri ca lucrurile se vor indrepta cat mai repede.

In cazul in care visezi ca mergi pe o carare fara sfarsit atunci in realitate te asteapta munca multa si obositoare, tot ce o sa faci in scurt timp o sa fie doar cu mari eforturi si rareori cu profituri multumitoare. Visul in aceasta ipostaza prevesteste greutati si nefericire in dragoste, sau mai bine spus toate acestea se vor obtine cu mari eforturi si sacrificii din partea ta.

Daca visezi o carare pe care mergi si nu se mai termina semnifica faptul ca in viata reala rabdarea iti va fi pusa la incercare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.