Interpretare vis în care vezi păr, coafură sau tunsoare

0
730

Ce înseamnă tunsoarea și coafura în vis? Conform legendelor, părul păstrează amintiri, este considerat un depozit de memorie emoțională. Prin urmare, un vis în care ai o tunsoare scurtă arată refuzul tău de a păstra anumite amintiri. Dacă în vis tunsoarea ta este băiețească, înseamnă că vrei să uiți ceva.

Părul, în vise, adesea reflectă modul în care ne vedem pe noi înșine și modul în care dorim să fim percepuți de către alții. O coafură sau o tunsoare nouă poate simboliza o schimbare sau o tranziție în viața reală. Este posibil să simți nevoia de reinventare sau să experimentezi un nou început.

Pe de altă parte, a visa că îți cade părul poate fi legat de temerile tale privind îmbătrânirea sau pierderea puterii. Important este să iei în considerare contextul general al visului și emoțiile asociate cu el pentru a putea interpreta corect semnificația.

Visele despre tunsoare ori păr tăiat simbolizează și bunăstare în viața privată. O tunsoare nouă în vis este semn că va apărea ceva neașteptat în viața ta. Dacă tunsoarea este scurtă, visul poate prezice schimbări în bine, o călătorie plăcută și experiențe surprinzătoare. Acest vis arată și faptul că ești gata să-ți schimbi viața și să faci față la tot ce te-ar putea împiedica să ai succes.

O tunsoare scurtă poate avea și o interpretare negativă, poate simboliza boală, ceartă cu rudele sau prietenii, eșec, pierderi de bani. Tăierea părului și acele de păr înseamnă schimbări majore în rău și chiar incapacitatea de a reveni la vechiul mod de viață. De asemenea, acest vis simbolizează o situație dificilă, sau faptul că anumiți prieteni falși vor dispărea din viața ta.

Visele cu tunsori scurte la femei nu au o interpretare pozitivă. Iată câteva dintre acestea:

 • Dacă o femeie visează tunsoare scurtă la prietenii ei, înseamnă că aceștia vor fi disprețuiți în mod voit.
 • Dacă o femeie visează că are părul scurt, este semn al respingerii în relația de dragoste.
 • Tunsoarea scurtă în vis la femei arată că acestea vor fi dezmăgite de oameni, mai ales de bărbați. Ele sunt gata să-și asume rolul ferm, de a face față problemelor întâmpinate.
 • Femeia care visează că și-a tuns părul din cauza unei boli grave, probabil în viața reală se simte rău și trebuie să se refacă după scăderea bruscă în greutate. Dacă în vis, părul scurt este mai ușor de îngrijit și nu se încâlcește, este semn că ea trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea organismului, în procesul de recuperare.
Citește și:  Interpretare vis în care nervii au pus stăpânire pe tine și ești în stare de orice

Podoaba capilară poate simboliza și schimbări bune în viață. Acest vis promite noroc și oportunitatea de a cunoaște și de a influența oamenii. Visul prezice și faptul că trebuie să eviți greșelile, deciziile priprite, cuvintele aruncate fără rost și acțiunile nepăsătoare.

Dacă în vis părul tău este coafat, înseamnă că în viața ta este o persoană care încearcă să-ți influențeze felul de a trăi. Alte vise despre coafură se interpretează astfel:

 • Dacă visezi o schimbare a coafurii, înseamnă că vei avea parte de lucruri noi și în viața personală. Dacă ești căsătorit și ai un astfel de vis, este semn de probleme și divorț. Dacă ești singur, visul prezice că vei cunoaște cât de curând o persoană pentru a forma o relație.
 • Schimbarea coafurii în vis semnifică și dependența ta de părerile altora. Visul avertizează că te afli într-o perioadă neplăcută din viața ta, că ești stresat și este bine să nu mai asculți de opiniile celor din jur; trebuie să iei singur deciziile, în funcție de ceea ce simți și dorințele tale.
 • Dacă visezi că ai o altă coafură, înseamnă că vrei să schimbi ceva la tine, însă ți-e frică să recunoști asta. Visul îți arată că acum este momentul potrivit să faci o schimbare.

coafura

Interpretarea viselor despre tunsoare:

 • Dacă ai părul lung și visezi că îl tai, pentru a proba o tunsoare scurtă, înseamnă că îți respingi trecutul și sentimentele. Probabil ceea ce ai trăit în trecut a fost prea dureros pentru tine. Este posibil însă, ca în timp să revii la amintiri și să te vindeci de sentimentele negative.
 • Dacă visezi păr cu bucle, este semn că vei recurge la acțiuni negândite, care îți vor afecta reputația.
 • Visul în care ai o tunsoare scurtă ca la armată arată că ți-e frică de schimbări mari în viața ta. Acestea totuși vor apărea, deși nu îți dorești asta. Visul te avertizează că trebuie să fii puternic, să acționezi, să pui întrebări chiar dacă riști să creezi nemulțumiri persoanelor din jur.
 • Dacă în vis îți tunzi părul băiețește, semnifică că în zadar te vei aventura într-o aventură periculoasă.

O tunsoare nouă în vis simbolizează nevoia ta de ajutor din exterior pentru a-ți putea rezolva cu succes problemele personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.