Interpretare vis in care apare un omor/ a omori

0
5578
Interpretare vis in care apare un omor

Interpretarea viselor in care apare o omor/ a omori. Atunci cand visezi ca omori pe cineva inseamna ca vei avea multe greutati pe suflet, te macina multe ganduri insa in traditia persana se spune ca vei avea noroc si vei primi o noutate care te bucura.

Atunci cand visezi ca omori mai inseamna si ca trebuie sa faci multe sacrificii, trebuie sa te milostivesti pentru altii, e posibil sa intri in discutii aprinse, daca omori boi in vis inseamna ca iti omori norocul iar daca visezi ca faci un omor inseamna ca trebuie sa ai mare grija la accidente.

Daca visezi ca omori guzgani inseamna ca pleaca oaspetii de la tine iar daca visezi ca omori o limbarca inseamna ca vei avea o problema de rutina. Daca visezi un lup pe care il omori inseamna reusesti sa scapi de un dusman iar daca visezi ca omori muste inseamna ca vei avea certuri acasa. In cazul in care visezi ca planuiesti sa omori pe cineva inseamna ca nu esti un om tolerant, vorbesti mereu de ceilalti urat si esti rau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un Wow – jocul

Daca visezi ca omori plosnite inseamna ca vei avea multe necazuri iar daca visezi ca omori o pisica inseamna ca vei reusi in ceva in care iti puneai bazele iar atunci cand visezi ca omori un purice inseamna ca vei avea noroc, cand visezi ca iti omori un unchi inseamna ca vei primi o suma mare de bani iar daca visezi ca omori un nebun inseamna ca o eroare mai veche isi spune cuvantul tocmai acum.

arma care ucide

Daca visezi ca omori un urs inseamna ca vei avea parte de bine, vei trece peste probleme iar daca visezi ca iti omori un dusman inseamna ca esti pe cale sa gresesti deoarece nu rationezi bine.

Daca visezi ca omori un vampir inseamna ca trebuie sa fii mai increzator in viata iar atunci cand visezi ca omori un vultur inseamna ca ai trecut peste nenorociri. Daca visezi ca zaresti o caprioara moarta inseamna ca se vor anula unele evenimente pe care abia le asteptai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.