Interpretare vis in care te prinde cineva de picior cand te dai jos din pat

0
2873
Interpretare vis in care te prinde cineva de picior cand te dai jos din pat

Interpretarea viselor in care te prinde cineva de picior cand te dai jos din pat se refera la situatii cand cineva, o persoana cunoscuta sau nu, ar vrea sa intre in intimitatea ta sau sa interfereze cu planurile tale.

Daca visezi ca vrei sa te dai jos din pat noaptea si cineva te prinde de picior este un semn care iti da de inseles ca o persoana apropiata ar dori sa aiba o relatie cu tine, mai ales daca patul este cel din dormitor. Se poate ca in realitate cineva sa iti tot faca apropouri fara sa raspunzi anumitor invitatii sau fara sa dai de inteles ca bagi de seama anumite gesturi sau aluzii.

Daca visezi ca esti in dormitor si vrand sa te dai jos din pat cineva te prinde de picior s-ar putea ca in scurt timp o persoana apropiata, poate chiar un simpatizant – o simpatizanta – sa iti faca o propunere gingasa pe care cel mai probabil o sa o refuzi.

In cazul in care te dai jos dintr-un pat supraetajat dintr-o camera si cineva te prinde de picior semnifica faptul ca la locul de munca s-ar putea sa primesti niste atentionari in legatura cu o treaba pe care nu ai indeplinit-o, ai ramas in urma cu planurile si vreun sef o sa doreasca sa te readuca cu picioarele pe pamant.

monstrul de sub pat

Aceasta ipostaza are mai multe aplicatii si se refera in general la situatii in care esti aerian(a) si cineva din preajma ta doreste sa te readuca la realitate cu orice pret, vrea sa iti atraga atentia intr-un fel sau altul.

Citește și:  Interpretare vis in care faci un tur al Romaniei

Daca in viata reala ai ramas in urma la niste materii scolare si visezi asa ceva atunci mai mult ca sigur o sa ai de furca in curand cu vreun profesor sau un coleg mai destoinic care vrea sa iti aminteasca de examene.

La fel de bine s-ar putea ca cineva sa iti reaminteasca un eveniment pe care l-ai uitat si pentru care trebuie sa te pregatesti, poate sa fie vorba de o intalnire cu cineva, mai ales daca patul se afla intr-o camera de zi sau intr-un salon. In acesta ipostaza este vorba de un aranjament pe care l-ai facut mai demult si de care ai uitat, s-ar putea ca in scurt timp cineva sa iti reaminteasca de o intelegere importanta.

Daca visezi ca esti in tren si vrand sa te dai jos din pat cineva te prinde de picior inseamna ca in realitate o sa initiezi o afacere sau o activitate pe care vrei sa o personalizezi foarte mult si in detrimentul altcuiva, nu este exclus sa ai discutii cu vreun colaborator care se simte dat la o parte.

Visul in care vrei sa te dai jos din pat si o persoana cunoscuta te prinde de picior simbolizeaza faptul ca o sa doreasca sa te coopteze la ceva important, probabil o sa fie vorba de vreo calatorie sau o activitate ce include drumuri mai lungi. Visul in aceasta ipostaza ilustreaza o interventie in programul tau obisnuit pentru a te abate sau recruta la alta activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.