Interpretare vis în care te prinde cineva de picior când te dai jos din pat

0
2914
Interpretare vis in care te prinde cineva de picior cand te dai jos din pat

Interpretarea viselor în care te prinde cineva de picior când te dai jos din pat se referă la situații când cineva, o persoană cunoscută sau nu, ar vrea să intre în intimitatea ta sau să interfereze cu planurile tale.

Dacă visezi că vrei să te dai jos din pat noaptea și cineva te prinde de picior este un semn care îți dă de înțeles că o persoană apropiată ar dori să aibă o relație cu tine, mai ales dacă patul este cel din dormitor. Se poate ca în realitate cineva să-ți tot facă apropouri fără să răspunzi anumitor invitații sau fără să dai de înțeles că bagi de seamă anumite gesturi sau aluzii.

Dacă visezi că ești în dormitor și, vrând să te dai jos din pat, cineva te prinde de picior, s-ar putea ca în scurt timp o persoană apropiată, poate chiar un simpatizant – o simpatizantă – să-ți facă o propunere gingașă pe care cel mai probabil o să o refuzi.

În cazul în care te dai jos dintr-un pat supraetajat dintr-o cameră și cineva te prinde de picior semnifică faptul că la locul de muncă s-ar putea să primești niște atenționări în legătură cu o treabă pe care nu ai îndeplinit-o, ai rămas în urmă cu planurile și vreun șef o să dorească să te readucă cu picioarele pe pământ.

Această ipostază are mai multe aplicații și se referă în general la situații în care ești aerian(ă) și cineva din preajma ta dorește să te readucă la realitate cu orice preț, vrea să-ți atragă atenția într-un fel sau altul.

Dacă în viața reală ai rămas în urmă la niște materii școlare și visezi așa ceva, atunci mai mult ca sigur o să ai de furcă în curând cu vreun profesor sau un coleg mai destoinic care vrea să-ți amintească de examene.

Citește și:  Interpretare vis în care ți se ia curentul și rămai pe întuneric

monstrul de sub pat

La fel de bine s-ar putea ca cineva să-ți reamintească un eveniment pe care l-ai uitat și pentru care trebuie să te pregătești, poate să fie vorba de o întâlnire cu cineva, mai ales dacă patul se află într-o cameră de zi sau într-un salon. În această ipostază este vorba de un aranjament pe care l-ai făcut mai demult și de care ai uitat, s-ar putea ca în scurt timp cineva să-ți reamintească de o înțelegere importantă.

Dacă visezi că ești în tren și, vrând să te dai jos din pat, cineva te prinde de picior, înseamnă că în realitate o să inițiezi o afacere sau o activitate pe care vrei să o personalizezi foarte mult și în detrimentul altcuiva, nu este exclus să ai discuții cu vreun colaborator care se simte dat la o parte.

Visul în care vrei să te dai jos din pat și o persoană cunoscută te prinde de picior simbolizează faptul că o să dorească să te coopteze la ceva important, probabil o să fie vorba de vreo călătorie sau o activitate ce include drumuri mai lungi. Visul în această ipostază ilustrează o intervenție în programul tău obișnuit pentru a te abate sau recruta la alta activitate.

Visul în care te prinde cineva de picior când te dai jos din pat poate sugera teamă de schimbare sau anxietate legată de un pas important în viața ta. Acest vis poate fi un semnal al inconștientului că te afli într-o etapă de tranziție sau că te lupti cu o decizie majoră.”

„Uneori, visul poate reprezenta o schimbare bruscă de stări, trecând de la un sentiment de securitate și confort la unul de teamă sau anxietate. Pentru a înțelege mai bine aceste tipuri de vise, te invităm să citești și articolul nostru despre interpretarea visului în care treci de la fericire la coșmar sau invers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.