Soarele în Case

0
769
Soarele

Soarele reprezintă principiul Masculinității și este unul dintre cele mai importante elemente ale astrologiei, fiind absolut vital pentru interpretarea corectă a oricărei astrograme. De asemenea, alături de Soare și de celelalte planete, un alt aspect important al astrologiei îl reprezintă Casele astrologice, esențiale atunci când vine vorba despre corecta interpretare a astrogramei. Însă ce reprezintă Soarele în Case și cum se manifestă acest lucru la nivel individual veți putea afla citind rândurile care urmează.

Atunci când vorbim despre Soare în case astrologice, ne referim la modul în care energia solară, cea mai puternică sursă de lumină și căldură pentru noi, influențează diferitele aspecte ale personalității și destinului nostru.

Fiecare casă reprezintă un domeniu specific al vieții și, în funcție de poziționarea Soarelui, putem avea mai multă claritate în privința a ceea ce ne motivează, ce ne frânează și ce ne aduce cea mai mare satisfacție.

Casele și importanța lor

Pe scurt, cele 12 Case Astrologice descriu un anumit domeniu sau un anumit tip de experiență caracteristic fiecărui individ în parte. De cele mai multe ori, Casele sunt cele care indică tipul evenimentelor care vor marca viața unui individ, caracteristicile fizice, psihice și comportamentale ale acestuia, dar, în funcție de modul în care planetele tranzitează aceste Case astrologice, se pot deduce și caracteristici ale relațiilor interumane, precum și informații utile legate de sănătatea individului sau de locul de muncă al acestuia.

Astfel, prima Casă astrologică reprezintă Casa Sinelui, Casa experiențelor care definesc viața unui anumit individ. Cea de-a doua Casă este Casa Bunurilor și a Valorilor, arătând posibilitatea câștigurilor materiale și modul în care individul este capabil să își administreze aceste câștiguri.

Cea de-a treia Casă mai poartă și numele de Casa Comunicării și reflectă evenimentele care au loc la nivel interpersonal, dar și la locul de muncă sau în timpul studiilor; această Casă dezvăluie spiritul analitic și capacitatea de concentrare, și este analizată atunci când se dorește obținerea de informații legate de călătorii.

Casa a patra este Casa Caminului și face referire la originile unui individ și la relația cu membrii familiei.

Cea de-a cincea Casă este Casa Creativității și are legătură directă cu capacitatea de exprimare a creativității și cu abilitățile caracteristice fiecărui individ.

Casa a șasea este responsabilă cu sănătatea și activitatea zilnică pe care indivizii o desfășoară, de aceea este denumită sugestiv Casa sănătății. Următoarea Casă, Casa a șaptea, este Casa Relațiilor, influențând foarte mult activitatea la nivel social a unui individ.

Casa Dorinței sau Casa a opta indică și cele mai ascunse dorințe și trăiri ale unui anumit individ, iar Casa a noua este Casa Cunoașterii.

Casa cu numărul zece este Casa Carierei, care este foarte necesară mai ales din punctul de vedere al unei interpretări astrologice vocaționale. Casa cu numărul 11 este Casa Prietenei, iar ultima Casă este Casa Karmei.

A fost necesară o scurtă trecere în revistă a tuturor caselor pentru a putea observa cum influențează cel mai important element al astrologiei, Soarele, un anumit individ în funcție de Casa în care se află. În momentul nașterii unui individ, poziția Soarelui indică, înainte de toate, Semnul zodiacal, însă, la fel de importantă este și poziția pe care Soarele o ocupă într-o anumită Casă.

Poziția Soarelui în Case oferă o viziune mult mai clară asupra evenimentelor care se petrec la nivel astral și se reflectă la nivel terestru în viața fiecărui nativ în parte, deoarece Soarele reprezintă elementul cu cea mai puternică energie și, bineînțeles, cu cea mai puternică influență.

Soarele în casa I – Casa Sinelui

Soarele in prima casa

Atunci când Soarele se află în prima Casă, nativii sunt persoane foarte puternice, cu o mare încredere în forțele proprii și care se află într-o permanentă căutare de afirmare și recunoaștere.

De asemenea, aceste persoane au capacitatea de a-i manipula cu ușurință pe cei din jur, însă trebuie să realizeze acest lucru cu foarte mare atenție. Mai mult decât atât, Soarele în prima Casă influențează într-un mod pozitiv nativii care sunt persoane foarte deschise și optimiste, care reușesc să treacă ușor peste orice problemă.

Soarele în casa II – Casa Bunurilor

Soarele in casa a doua - Casa Bunurilor

Soarele în Casa Bunurilor îl va face pe nativ să fie o persoană concentrată pe partea materială și nu pe partea spirituală, așa cum este cazul anterior. Energiile acestui element se concentrează în această situație pe câștigurile materiale de tot felul, nativii fiind foarte preocupați de acest aspect.

Soarele în casa III – Casa Comunicării

Soarele in casa a treia - Casa Comunicarii

În momentul în care Soarele se află în Casa a III-a, Casa Comunicării, nativii sunt persoane concentrate mai mult pe evoluția din punct de vedere intelectual, dar și relațional.

Citește și:  Astrologia si ascendentul

De asemenea, aceste persoane sunt foarte inteligente, au înclinații către profesii oratorice sau care presupun realizarea multor călătorii. De asemenea, acești nativi sunt foarte încrezători și optimiști, un lucru deosebit de important pentru cei care dețin funcții care presupun exprimarea ideilor și a cunoștințelor.

Soarele în casa IV – Casa Căminului

Soarele in casa IV - Casa Caminului

Atunci când Soarele se găsește în Casa Căminului, nativul are un imens respect față de familie și nu în ultimul rând o foarte mare legătură cu aceasta. Acești nativi investesc foarte multă energie în relațiile de familie și pentru menținerea acestora. De asemenea, aceste persoane sunt foarte atașate de locul natal, de orașul și țara în care au copilărit și au crescut, uneori naționalismul fiind dus la extrem.

Soarele în casa V – Casa Creativității

Soarele in casa V - Casa Creativitatii

Soarele în Casa V, Casa Creativității, ne indică un nativ foarte capabil din punct de vedere creativ, o persoană inteligentă, cu un simț artistic foarte dezvoltat, dar și o persoană ușor sensibilă. De asemenea, acești nativi își doresc ca talentul lor să fie recunoscut și apreciat.

Soarele în casa VI – Casa Sănătații

Soarele in casa VI - Casa Sanatatii

În momentul în care Soarele se află în Casa VI, nativii sunt foarte altruști și nu ezită să ofere tuturor ajutorul. Pentru acești nativi, altruismul face parte din propria identitate.

De asemenea, energia Soarelui se răsfrânge asupra domeniului profesional, acești nativi fiind cei mai conștiincioși din acest punct de vedere, devenind la un moment dat de-a dreptul dependenți de muncă. Casa a VI-a mai este denumită și Casa Sănătății, iar Soarele are o mare influență asupra nativilor și din acest punct de vedere.

Soarele în casa VII – Casa Relațiilor

Soarele in casa VII - Casa Relatiilor

Soarele în Casa VII sau Casa Relațiilor va avea o mare influență asupra nativilor din punctul de vedere al relațiilor de tot felul. Viața oricărui individ este influențată, mai mult sau mai puțin, de relațiile cu cei din jur, indiferent de tipul acestora.

Atunci când Soarele se află în această Casă, nativul va avea relații cu adevărat interesante cu cei din jurul său, devenind chiar dependent de afirmarea socială. De asemenea, energiile solare se vor răsfrânge și la nivelul relațiilor amoroase, poziția Soarelui în Casa VII sugerând o viață amoroasă cu adevărat strălucitoare.

Soarele în casa VIII – Casa Dorinței

Soarele in casa VIII - Casa Dorintei

În momentul în care Soarele se află în Casa VIII, Casa Dorinței, nativii au o mare înclinație către cunoaștere, iar dorințele acestora sunt foarte intense și cu adevărat puternice. Nativii se află într-o permanentă căutare a sinelui.

Soarele în casa IX – Casa Cunoașterii

Soarele in casa IX

Soarele în casa a IX-a înseamnă o viață socială activă și un nativ a cărui atenție se îndreaptă mai mult către idealuri decât spre realitate, și tocmai din acest motiv, visătorul nativ poate avea uneori de suferit. De asemenea, nativii se află într-o permanentă căutare, fiind caracterizați prin sete de cunoaștere, domeniile de interes fiind istoria, religia, filozofia și politica.

Soarele în casa X – Casa Carierei

Soarele in casa X

Din punctul de vedere al carierei, atunci când Soarele se află în Casa cu numărul 10, energia nativului se îndreaptă în totalitate către carieră, locul de muncă devenind chiar obsesiv pentru nativul în cauză.

Însă, acești nativi axați pe muncă au și idealuri foarte înalte, fapt pentru care nu se simt confortabil în situația în care trebuie să primească anumite sarcini. Acești nativi au un excelent spirit organizatoric și sunt foarte ambițioși, ceea ce înseamnă că șansele de reușită sunt maxime.

Soarele în casa XI – Casa Prieteniei

Soarele in casa XI - Casa Prieteniei

Atunci când Soarele se află în Casa Prieteniei, adică cea nu numărul 11, corectitudinea și altruismul față de cei din jur sunt cuvintele care îi caracterizează cel mai bine pe nativi. Acești nativi nu pot trăi fără prieteni pe care doresc să îi simtă mereu aproape și pe care să se poată baza, dar pe care, la rândul lor, să îi ajute.

Soarele în casa XII – Casa Karma

Soarele in casa XII - Casa Karma

Casa Karmei este ultima Casă din punct de vedere astrologic, și în momentul în care Soarele se află în aceasta, nativul este unul introvertit, închis, care luptă pentru afirmare fără a cere ajutorul celor din jur.

Așadar, după cum puteți observa, poziția Soarelui în Case poate avea consecințe care mai de care mai diferite, iar energia Soarelui nu se răsfrânge la fel în toate Casele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.