Soarele in Case

0
696
Soarele

Soarele reprezinta principiul Masculinitatii si este unul dintre cele mai importante elemente ale astrologiei, fiind absolut vital pentru intepretarea corecta a oricarei astrograme. De asemenea, alaturi de Soare si de restul planetelor, un alt aspect important al astrologiei il reprezinta Casele astrologice, esentiale atunci cand vine vorba despre corecta interpretare a astrogramei. Insa ce reprezinta Soarele in Case si cum se manifesta acest lucru la nivel individual veti putea afla citind randurile care urmeaza.

Casele si importanta lor

Pe scurt, cele 12 Case Astrologice descriu un anumit domeniu sau un anumit tip de experienta caracteristica fiecarui individ in parte. De cele mai multe ori, Casele sunt cele care indica tipul evenimentelor care vor brazda viata unui individ, caracteristicile fizice, psihice si comportamentale ale acestuia dar, in functie de modul in care planetele strabat aceste Case astrologice, se pot deduce si caracteristici ale relatiilor interumane, precum si informatii utile referitoare la sanatatea individului sau la locul de munca al acestuia.

In acest fel, prima Casa astrologica reprezinta Casa Sinelui, Casa experientelor care caracterizeaza viata unui anumit individ. Cea de a doua Casa este Casa Bunurilor si a valorilor si arata posibilitatea castigurilor materiale si modul in care individul este capabil sa isi organizeze aceste castiguri. Cea de a treia Casa mai poarta si numele de Casa Comunicarii si reflecta evenimentele care au loc la nivel interpersonal, dar si la locul de munca sau in timpul studiilor; aceasta casa dezvaluie spiritul analitic si capacitatea de concentrare, tot ea fiind cea analizata atunci cand se doreste aflarea unor informatii legate de calatorii. Casa a patra este Casa Caminului si face referire la originile unui individ si la relatia cu membrii familiei. Cea de a cincea casa este Casa Creativitatii si are legatura directa cu capacitatea de exprimare a creativitatii, cu abilitatile caracteristice fiecarui individ. Casa a sasea este responsabila cu sanatatea si activitatea zilnica pe care indivizii o desfasoara, de aceea este denumita sugestiv Casa sanatatii. Urmatoarea casa, Casa a saptea, este Casa Relatiilor, influentand foarte mult activitatea la nivel social a unui individ. Casa Dorintei sau Casa a opta indica si cele mai ascunse dorinte si trairi ale unui anumit individ, iar Casa a noua este Casa Cunoasterii. Casa cu numarul zece este Casa Carierei, care este foarte necesara mai ales din punctul de vedere al unei interpretari astrologice vocationale. Casa cu numarul 11 este Casa Prietenei, iar ultima casa este Casa Karmei.

A fost necesara o scurta trecere in revista a tuturor caselor pentru a putea observa cum influenteaza cel mai important element al astrologiei, Soarele, un anumit individ in functie de Casa in care se afla. In momentul nasterii unui individ, pozitia Soarelui indica, inainte de toate, Semnul zodiacal insa, la fel de importanta este si pozitia pe care Soarele o ocupa intr-o anumita Casa. Pozitia Soarelui in Case ofera o viziune mult mai clara a evenimentelor care se petrec la nivel astral si se reflecta la nivel terestru in viata fiecarui nativ in parte pentru ca Soarele reprezinta elementul cu cea mai puternica energie si bineinteles cu cea mai puternica influenta.

Soarele in casa I – Casa Sinelui

Soarele in prima casa

• Atunci cand Soarele se afla in prima Casa, nativii sunt persoane foarte puternice, cu o mare incredere in fortele proprii si care se afla intr-o permanenta cautare de afirmare si recunoastere. De asemenea, aceste persoane au capacitatea de a-i manipula cu usurinta pe cei din jur insa trebuie sa realizeze acest lucru cu foarte mare atentie. Mai mult decat atat, Soarele in prima Casa influenteaza intr-un mod pozitiv nativii care sunt persoane foarte deschise si optimiste, care reusesc sa treaca usor peste orice problema.

Soarele in casa II – Casa Bunurilor

Soarele in casa a doua - Casa Bunurilor

• Soarele in Casa Bunurilor il va face pe nativ sa fie o persoana concentrata pe partea materiala si nu pe partea spirituala asa cum este cazul anterior. Energiile acestui element se concentreaza in aceasta situatie pe castigurile materiale de tot felul, nativii fiind foarte preocupati de acest aspect.

Soarele in casa III – Casa Comunicarii

Soarele in casa a treia - Casa Comunicarii

• In momentul in care Soarele se afla in Casa III, Casa Comunicarii, nativii sunt persoane concentrate mai mult pe evolutia din punct de vedere intelectual, dar si relational. De asemenea, aceste persoane sunt foarte inteligente, au inclinatii catre profesii oratorice sau care presupun realizarea multor calatorii. De asemenea, acesti nativi sunt foarte increzatori si optimisti, un lucru deosebit de important pentru cei care detin functii care presupun exprimarea ideilor si a cunostintelor.

Citește și:  Astrologia karmica - un drum de lumina spre noi insine

Soarele in casa IV – Casa Caminului

Soarele in casa IV - Casa Caminului

• Atunci cand Soarele se gaseste in Casa Caminului, nativul are un imens respect fata de familie si nu in ultimul rand o foarte mare legatura cu aceasta. Acesti nativi investesc foarte multa energie in relatiile de familie si pentru mentinerea acestora. De asemenea, aceste persoane sunt foarte atasate de locul natal, de orasul si tara in care au copilarit si au crescut, uneori nationalismul fiind dus la extrem.

Soarele in casa V – Casa Creativitatii

Soarele in casa V - Casa Creativitatii

• Soarele in Casa V, Casa Creativitatii, ne indica un nativ foarte capabil din punct de vedere creativ, o persoana inteligenta, cu un simt artistic foarte dezvoltat, dar si o persoana usor sensibila. De asemenea, acesti nativi isi doresc ca talentul lor sa fie recunoscut si apreciat.

Soarele in casa VI – Casa Sanatatii

Soarele in casa VI - Casa Sanatatii

• In momentul in care Soarele se afla in Casa VI, nativii sunt foarte altruisti si nu ezita sa ofere tuturor ajutorul. Pentru acesti nativi altruismul face parte din propria identitate. De asemenea, energia Soarelul se rasfrange asupra domeniul profesional, acest nativi fiind cei mai constiinciosi din acest punct de vedere, devenind la un moment dat de-a dreptul dependenti de munca. Casa a VI-a mai este denumita si Casa Sanatatii, iar Soarele are o mare influenta asupra nativilor si din acest punct de vedere.

Soarele in casa VII – Casa Relatiilor

Soarele in casa VII - Casa Relatiilor

• Soarele in Casa VII sau Casa Relatiilor va avea o mare influenta asupra nativilor din punctul de vedere al relatiilor de tot felul. Viata oricarui individ este influentata, mai mult sau mai putin, de relatiile cu cei din jur, indiferent de tipul acestora. Atunci cand Soarele se afla in aceasta Casa, nativul va avea relatii cu adevarat interesante cu cei din jurul sau, devenind chiar dependent de afirmarea sociala. De asemenea, energiile solare se vor rasfrange si la nivelul relatiilor amoroase, pozitia Soarelui in Casa VII sugerand o viata amoroasa cu adevarat stralucitoare.

Soarele in casa VIII – Casa Dorintei

Soarele in casa VIII - Casa Dorintei

• In momentul in care Soarele se afla in Casa VIII, Casa Dorintei, nativii au o mare inclinatie catre cunoastere, iar dorintele acestora sunt foarte intense si cu adevarat puternice. Nativii se afla intr-o permanenta cautare a sinelui.

Soarele in casa IX – Casa Cunoasterii

Soarele in casa IX

• Soarele in casa IX inseamna o viata sociala activa si un nativ a carui atentie se indreapta mai mult catre idealuri decat pe realitate si tocmai din acest motiv, visatorul nativ poate avea uneori de suferit. De asemenea, nativii se afla intr-o permanenta cautare, fiind caracterizati prin sete de cunoastere, domeniile de interes fiind istoria, religia, filozofia si politica.

Soarele in casa X – Casa Carierei

Soarele in casa X

• Din punctul de vedere al carierei, atunci cand Soarele se afla in Casa cu numarul 10, energia nativului se indreapta in totalitate catre cariera, locul de munca devenind chiar obsesiv pentru nativul in cauza. Insa, acesti nativi axati pe munca au si idealuri foarte inalte, fapt pentru care nu se simt confortabil in situatia in care trebuie sa primeasca anumite sarcini. Acesti nativi au un excelent spirit organizatoric si sunt foarte ambitiosi, ceea ce inseamna ca sansele de reusita sunt maxime.

Soarele in casa XI – Casa Prieteniei

Soarele in casa XI - Casa Prieteniei

• Atunci cand Soarele se afla in Casa Prieteniei, adica cea nu numarul 11, corectitudinea si altruismul fata de cei din jur sunt cuvintele care ii caracterizeaza cel mai bine pe nativi. Acesti nativi nu pot trai fara prieteni pe care doresc sa ii simta mereu aproape si pe care sa se poata baza, dar pe care, la randul sau, sa ii ajute.

Soarele in casa XII – Casa Karma

Soarele in casa XII - Casa Karma

• Casa Karmei este ultima Casa din punct de vedere astrologic, si in momentul in care Soarele se afla in aceasta, nativul este unul introvertit, inchis, care lupta pentru afirmare fara a cere ajutorul celor din jur.

Asadar, dupa cum puteti observa, pozitia Soarelui in Case poate avea consecinte care mai de care mai diferite, iar energia Soarelui nu se rasfrange la fel in toate Casele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.