Interpretare vis in care apare o asigurare

0
9
Asigurare Sursa: thinkzpace.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o asigurare. Atunci cand visezi o asigurare sau ca incasezi o asigurare inseamna ca e posibil sa o duci foarte prost cu banii pentru o perioada. In cazul in care visezi ca un agent de asigurari vrea sa iti vinda o asigurare inseamna ca e posibil sa ti se propuna un loc de munca mult mai bun si astfel sa ai castiguri mai mari sau pur si simplu sa fii avansat in viata sociala, sa fii vazut mai bine de cei din jurul tau. Asigurarea din vis mai poate sugera si faptul ca in realitate esti o persoana care nu prea are incredere in propriile forte si din acest motiv vei avea grave probleme in societate sau la locul de munca. Ar trebui sa te bazezi mai mult pe tine si sa ai mai multa incredere si sa fii mai sigur pe ceea ce faci.

Asigurare Sursa: thinkzpace.blogspot.com
Asigurare
Sursa: thinkzpace.blogspot.com

Asigurarea din vis mai poate sugera si faptul ca te temi sa nu pierzi o persoana sau afectiunea unei persoane care iti este foarte apropiata, din cauza unor greseli pe care le comiti involuntar sau ca simti nevoia ca cineva sa iti ofere siguranta, sa stii exact pe ce drum mergi in viata si alaturi de cine, vrei sa stii totul ca sa iti faci planuri exacte. Daca visezi ca tu faci asigurari unor persoane inseamna ca in realitate multi oameni vad in tine un sprijin, stiu ca se pot baza pe tine oricand si iti pot cere sfatul. Asigurarea din vis mai poate sugera si faptul ca ti-e frica mereu sa nu iti pierzi locul de munca sau sa nu iti pierzi banii pe lucruri inutile, nu-ti place sa risipesti deoarece mereu te gandesti la ziua de maine.

Chiar daca visezi o asigurare si visul te face sa te gandesti numai la bani, ar trebui sa te gandesti la eventuale pierderi emotionale, sa te feresti mai ales de acestea, deoarece banii pot fi castigati oricand insa oamenii, odata pierduti, nu-i mai putem avea inapoi cu una cu doua chiar daca nu este vorba de un deces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here