Interpretare vis in care ti se fura banii si obiectele de valoare din casa

0
21572
Interpretare vis in care ti se fura banii si obiectele de valoare din casa

Interpretarea viselor in care ti se fura banii si obiectele de valoare din casa se refera la lucruri contradictorii, in unele cazuri se spune ca visul este deosebit de negativ iar in altele se zice ca a visa asa ceva prevesteste doar lucruri bune.

Daca visezi ca ti se fura din casa bani si obiectele de valoare este un semn ca o sa treci printr-o perioada destul de anevoioasa in care iti va lipsi ambitia si energia pentru a-ti pune in aplicare anumite proiecte mai vechi, se poate ca in curand sa te trezesti fara suportul unor prieteni cu care ai stabilit anumite lucruri.

O sa ai un ghinion care o sa iti dea peste cap multe dintre obiectivele pe termen scurt si exista posiblitatea de a te certa cu persoane apropiate, neamuri sau cunostinte.

Daca visezi ca ti se fura banii din casa s-ar putea ca in scurt timp sa ramai fara mijloacele de a duce la bun sfarsit o treaba in casa sau la locul de munca.

Visul in care ti se fura argintaria din casa semnifica faptul ca o sa ai o mare deznadejde in legatura cu credinta ta, nu o sa mai ai incredere ca ceea ce faci are sorti de izbanda, o sa te lovesti de persoane care iti vor inmuia darzenia si care o sa iti puna niste oprelisti.

ti se fura obiecte de valoare

Daca visezi ca ti se fura bijuteriile sau lucrurile din aur din casa atunci este posibil ca in scurt timp sa te izolezi de partenerii sau de colegii tai, reprezinta o pierdere de comunicare cu cei din jur sau o lipsa de apreciere din partea unora intr-o situatie mai deosebita.

Citește și:  Interpretare vis in care construiesti ceva cu mainile tale

In cazul in care visezi ca ti se fura niste tablouri de valoare din casa atunci s-ar putea ca in viata reala o persoana foarte draga sa iti creeze niste neplaceri trecatoare, aceeasi ipostaza mai reflecta si amintirile placute din viata ta care o sa fie umbrite intr-o oarecare masura de niste evenimente.

In alte interpretari se spune ca visul in care ti se fura banii din casa simbolizeaza inceputul unei perioade destul de benefice care o sa iti aduca liniste in casa, o sa ai parte de castiguri si relatiile vor lua un avant nemaipomenit.

Daca visezi ca ti se fura obiecte pretioase din aur sau din argint este un semn ca in realitate o sa trebuiasca sa acorzi mai multa atentie relatiilor apropiate, se poate intampla sa ai nevoie de cineva si sa nu poata sa te ajute insa s-ar putea sa intalnesti noi personaje care o sa iti devina prieteni buni daca dai dovada de caracter si spirit de echipa.

Visul in care ti se fura tablourile de valoare din casa anunta unele reveniri la stari anterioare din viata ta in care ai fost foarte fericit(a), s-ar putea sa te reintalnesti cu cineva drag(a) care iti va umple ziua de fericire.

Aceeasi scena poate anunta faptul ca in scurt timp o sa iti lipseasca o anumita atitudine sau stare pe care ai avut-o in trecut si care in urmatoarele zile o sa iti fie de un real folos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.