Interpretare vis in care apare o eticheta

0
612
Interpretare vis in care apare o eticheta

Interpretarea viselor in care apare o eticheta. In momentul in care visati ca incalcati regulile unei etichete inseamna ca va trebui in realitate sa aveti mai multa incredere in propriile forte si astfel veti avea si mai mult succes. Daca visati ca exagerati in materie de etichete, adica etichetati prea mult oamenii inseamna ca va vor dezamagi unele persoane dragi, pe care le considerai prietene.

Atunci cand in vis etichetezi anumite obiecte inseamna de fapt ca iti cauti o ordine in viata iar daca cititi o eticheta in mod invers inseamna veti face un anunt in legatura cu o problema personala iar cei care vor afla se vor intoarce impotriva voastra ori mai poate insemna si ca o persoana v-a etichetat gresit.

Daca visati o eticheta intr-o galerie de arta inseamna ca sunteti o persoana puternica iar daca visati o eticheta in muzeu inseamna ca sunteti supus si foarte capabil. Atunci cand vedeti in vis o eticheta pe geamantan inseamna ca veti avea parte de o calatorie in curand iar in cazul in care vedeti o eticheta pe sticla inseamna ca sunteti sensibil si foarte practic.

Atunci cand visezi ca incalci regulile unei etichete, deci normele societatii inseamna ca e necesar sa te increzi mai mult in propriile forte si sa te bazezi pe norocul pe care ti-l faci singur, deoarece in cele din urma destinul poate fi si modificat. Atunci cand visezi ca duci totul al extrem exgaerezi prea mult atunci cand vine vorba de etichete inseamna ca exista riscul sa fii foarte deziluzionat de un unele cunostinte de la care nici nu te asteptai.

Atunci cand visezi ca esti anagajat intr-un magazin si aplici etichete pe un amablaj, fie cu pret, fie cu detalii, inseamna ca ve avea parte de o excursie, poate de detasare, va trebui sa calatoresti in interes de serviciu, iar aceasta trebuie sa fie planificata cat mai urgent, mai ales pentru ca iti va aduce numai lucruri bune in viata, te vei bucura din plin de ea sii desigur, numai castiguri materiale.

eticheta

Atunci cand visezi etichete din galerii de arta insemana ca e posibil sa ai parte de o noua relatie care se va concretiza prin ajutorul primit de la o persoana foarte influenta si puternica, iar daca visezi etichete intr-un muzeu inseamna ca esti un om care stie sa asculte atat ordinele superiorului de la locul de munca cat si sfaturile prietenilor. In cazul in care visezi etichete pe un geamantan inseamna ca sigur va trebui sa te pregatesti pentru o calatorie, pentru un drum lung, care iti va face placere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ferma

Atunci cand visezi o eticheta pe sticla inseamna ca in realitate vei avea parte de rezolvarea unor situatiii din cauza faptului ca esti o fire minutioasa, calculata si practica, insa sufletul sensibil te ajuta sa fii si spiritual.

Atunci cand visezi ca etichetezi unele obiecte mai insemana si ca in realitate vrei sa iti gasesti un pare care echilibru in viata, vrei sa ajungi la o armonie deplina cu mediul inconjurator, iar daca visezi ca citesti o eticheta inseamna ca de fapt va veti incredinta unele secrete personale unei persoane care va avea grija sa va faca rau, sa intoarca totul impotriva ta, sa te manipuleze si sa se foloseasca de informatiile pe care i le-ai oferit.

Insa aceasta eticheta poate sa insemne si faptul ca cineva v-a judecat gresit, v-a acordat o eticheta proasta. Intotdeauna cand visezi o eticheta te afali in fata unor posibilitati de a eticheta eronat pe cineva, sau o situatie avand in stereotipiile generale.

Se mai spune insa ca atunci cand visezi o eticheta inseamna ca in realitate nu prea ii incadrezi pe toti intr-o anume categorie, vrei sa cunosti mai bine detaliile comune, sa inveti de la oameni, sa ii cunsoti inainte de aface asta, insa de regule persoana care judeca prea mult dupa tipar, dupa conventii si norme sociale general acceptate, care poate ca nu au nici o relevanta, simti nevoia sa ii conduci pe cei din jur si sa ii protejezi insa prin asta, atragadu-i catre propriile tale reguli, reusesti sa reliefezi exact ce ar avea ei nevoie ca sa ii poti convinge de necesitatea pe care o au ca sa se alinieze grupului tau.

Tot in acest context se poate vorbi si despre faptul ca tinzi sa critici pe cei din jur, acuzi unele defecte insa de cele mai multe ori ceea ce critici la ei inseamna exact partile tale negative pe care nu le vezi din cauza faptului ca nu vrei sa le accepti. Se mai spune ca atunci cand visezi ca esti etichetat inseamna ca tu insuti traesti o teama continua de a nu fi interpretat sau apreciat gresit ori categorisit intr-o anume modalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.